Регистър на здравеопазването

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПНЕВМО-ФТИЗИАТРИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ-СТАРА ЗАГОРА ЕООД, Град Стара Загора

стара загора

стара загора, сбалпфз стара загора, лечение на туберколоза стара загора, наблюдение на болни от туберколоза, лечение по нзок на хобб стара загора, лечение по нзок на бронхиална астма, лечение на фтизиатрични заболявания

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПНЕВМО-ФТИЗИАТРИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ-СТАРА ЗАГОРА ЕООД
Информация

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПНЕВМО-ФТИЗИАТРИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ - СТАРА ЗАГОРА ЕООД


СБАЛПФЗ Стара ЗагораСпециализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания ЕООД, Стара Загора е медицинско лечебно заведение, чиято дейност се състои в активно издирване, диагностициране, лечение и периодично наблюдение на болни от туберколоза и неспецифични белодробни заболявания.

 

 

В СБАЛПФЗ, Стара Загора работи екип, формиран от висококвалифицирани медицински лица, в т.ч.специалисти по пневмология и фтизиатрия, рентгенови лаборанти, медицински сестри, клинични лаборанти и санитари.

 

 

Лечението на туберколоза, прила в СБАЛПФЗ ЕООД, Стара Загора е в съотвествие с програма DOTS и Национална програма за контрол на туберколозата в РБългария.

 

 

СБАЛПФЗ, Стара Загора работи по сключен договор с НЗОК за лечението на пациенти, които страдат от специфични белодробни заболявания по клинични пътеки.

Контакти

Хотел Каза Ферари

Град Стара Загора, Община Стара Загора, ул. Люлин планина 16
Телефон: 042648180, 042623710
Интернет сайт: sbalpfz-sz.com

Галерия

Още Здравни заведения в Град Стара Загора

Дом за медико-социални грижи за деца-Стара Загора

Дом за медико-социални грижи за деца-Стара Загора, Стара Загора

Дом за медико-социални грижи за деца - град Стара Загора е акредитирано лечебно заведение, в което се предоставят висококвалифицирани медицински и социални услуги, обхващащи децата в медико-социален р