Регистър на здравеопазването

МБАЛ НиаМед ООД, Град Стара Загора - Структура

авторитетно лечебно заведение стара загора

авторитетно лечебно заведение стара загора, болница ниамед стара загора, болница с европейско ниво стара загора, болница с модерна апаратура стара загора, диагностика и лечение стара загора, диагностика на болести стара загора, добро лечебно заведение стара загора, качествена медицинска помощ стара загора, качествени медицински услуги стара загора, квалифициран медицински екип стара загора, квалифицирана болнична помощ стара загора, лекари специалисти с богат опит стара загора, лечение на европейско ниво стара загора, мбал ниамед, мбал ниамед стара загора, многопрофинла болница за активно лечение, модерно лечебно заведение стара загора, препоръчана болница в стара загора, прецизна диагностика на болести стара загора, утвърдило се лечебно заведение стара загора

МБАЛ НиаМед ООД
Структура

Структурата на МБАЛ НиаМед включва Диагностично-консултативен блок и Стационарен блок с шестдесет легла за настаняване на пациенти, разпределени в четири отделения по акушерство и гинекология, неонтология, гастроентерология,
хирургия и ОАИЛ.

 


Акушеро - гинекологично отделение :

 

Раждане по нормален механизъм - под епидурална анестезия;
Оперативно раждане - под спинална анестезия, под ендотрахиална анестезия, под масково - венозна анестезия;
Прекъсване на бременност по медицински показания и по желание;
Гинекологични операции - коремни, вагинални, пластични вагинални, при злокачествени заболявания;

 


Отделение по Хирургия :

 

Разположено на 4 и 5 етаж на болничната сграда. Разполага със собствена операционна зала, оборудвана със съвременна високотехнологична апаратура и сектор за активно следоперативно наблюдение.

 

Широко е застъпена минимално-инвазивната (ендоскопска, лапароскопска) хирургия.

 

В отделението по хирургия се осъществява прием и лечение на пациенти за стационарно лечение на хирургични заболявания от региона и цялата страна. 

 

 

Отделение по анестезиология и реанимация :

 

Отделението разполага с шест реанимационни легла, оборудвани с необходимата техника за наблюдение и интензивно лечение на болни след големи оперативни интервенции и такива в критично състояние, отговарящи на II ниво на компетентност съгласно Стандарта по Анестезиология и Реанимация.

 

В отделението работи екип от висококвалифицирани специалисти, професионално прилагащи всички съвременни техники за анестезия и реанимация.

 

 

Отделение по неонатология :

 

Разполага с всички необходими консумативи и апаратура - кувьози, монитори, респиратор, термолегла, перфузори, лампи за фототерапия и др. Работи денонощно без прекъсване.

 

Под ръководството на д-р Сакарски се извършва първична реанимация на всички новородени, както и тяхната адаптация към външните условия на живот. Провежда се лечение на белодробната и сърдечна патология, жълтеницата при новороденото и при необходимост се коригира водно-солевия баланс на бебето. Извършват се също така профилактика и лечение на възникнали инфекции. Провеждат се всички задължителни ваксинации според Българския имунизационен календар. Осъществява се ежедневен контакт с родилката за обучение и съвети за последващото отглеждане на роденото бебе.

 

 

Отделението по Гастроентерология:

 

Отделението по Гастроентерология се намира на 4-ия етаж в МБАЛ НиаМед и разполага с четири стаи за стационарно лечение.

 

Специалистите на отделението са с дългогодишен опит в диагностиката и лечението на: болести на хранопровода, стомаха и дванадесетопръстник, тънките и дебелите черва, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур и жлъчните пътища.

 

Отделението разполага със специализиран диагностичен кабинет, оборудван със съвременна ендоскопска апаратура с възможност за Доплер ехография.

 

Болницата разполага със собствена модерна клинична лаборатория, с възможност за автоматичен анализ на пълния обем хематологични, биохимични, хемостазеологични, хормонални и имунологични показатели, анализ на урина, както и собствена патохистологична лаборатория, собствена микробиологична лаборатория и сектор по образна диагностика.

 

МБАЛ НиаМед разполага и с реанимобил.


Свиждания с пациенти на болницата са разрешени всеки ден от 10.00 до 14.00 ч, и от 16.00 до 19.00 ч. Пациентите могат да бъдат посещавани по стаите, или в Кафе Сторк към болницата.

 

Допълнителна информация можете да получите от регистратурата на НиаМед на телефон 042611611 или лично на адреса на болницата, ул. Стефан Стамболов 29.

Контакти

Хотел Марина Сити

Телефон: 042611611
Факс: 042611610
Интернет сайт: www.niamed.com

Галерия

МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД

Още Здравни заведения в Град Стара Загора

Дом за медико-социални грижи за деца-Стара Загора

Дом за медико-социални грижи за деца-Стара Загора, Стара Загора

Дом за медико-социални грижи за деца - град Стара Загора е акредитирано лечебно заведение, в което се предоставят висококвалифицирани медицински и социални услуги, обхващащи децата в медико-социален р

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПНЕВМО-ФТИЗИАТРИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ-СТАРА ЗАГОРА ЕООД

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПНЕВМО-ФТИЗИАТРИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ-СТАРА ЗАГОРА ЕООД, Стара Загора

Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания ЕООД, Стара Загора е медицинско лечебно заведение, чиято дейност се състои в активно издирване, диагностициране, лечение и