Регистър на здравеопазването

МБАЛ НиаМед ООД, Град Стара Загора

авторитетно лечебно заведение стара загора

авторитетно лечебно заведение стара загора, болница ниамед стара загора, болница с европейско ниво стара загора, болница с модерна апаратура стара загора, диагностика и лечение стара загора, диагностика на болести стара загора, добро лечебно заведение стара загора, качествена медицинска помощ стара загора, качествени медицински услуги стара загора, квалифициран медицински екип стара загора, квалифицирана болнична помощ стара загора, лекари специалисти с богат опит стара загора, лечение на европейско ниво стара загора, мбал ниамед, мбал ниамед стара загора, многопрофинла болница за активно лечение, модерно лечебно заведение стара загора, препоръчана болница в стара загора, прецизна диагностика на болести стара загора, утвърдило се лечебно заведение стара загора

МБАЛ НиаМед ООД
Информация

МБАЛ НиаМед ООД

 МБАЛ НиаМед  е ново и модерно здравно заведение в град Стара Загора.

 

Лечебно заведение в със статут на Многопрофинла болница и предлага квалифицирана болнична диагностична, лечебна и рехабилитационна помощ на пациентите, нуждаещи се от активно лечение. 

 

МБАЛ НиаМед е преминала през всички сертификационни и лицензионни режими и покрива най - високите стандарти в съвременната медицина.

 

В здравното заведение се извършват диагностика и лечение на остри заболявания, травми, изострени хронични болести. Лекуват се състояния, изискващи оперативно лечение в болнични условия. Лечението се осъществява по основни медицински направления.

 

Апаратурата, с която разполага болницата е най-съвременна и модерна. С нея се извършва и оказва високоспециализирана медицинска помощ в областта на образната и функционалната диагностика.

 

Структурата на МБАЛ НиаМед включва Диагностично-консултативен блок и Стационарен блок с функциуниращи четири отделения с шестдесет легла, разполага с три операционни зали, родилна зала, високотехнологична апаратура, собствен реанимобил, образна диагностика и клинична лаборатория.

 

В здравното заведение практикуват лекари - специалисти с богат опит в различни сфери на медицината. Екипът от квалифицирани медицински специалисти с вещина прилага обичайните и най-новите технологии и методики в болничната дейност.

 

Медицинският персонал полага грижи и успешно работи за по-доброто качество на живот на своите пациенти.

 

Лечебното заведение работи по договор с Районната здравноосигурителна каса.

 

МБАЛ НиаМед е със затворен цикъл на обслужване. Пациентите получават високо качество на обслужването, като при посещението си при своя общопрактикуващ лекар с конкретен проблем, те могат да се консултират и с тесен специалист относно извършване на разширени изследвания, да бъде направена необходимата диагностика и ако се налага да постъпят за болнично лечение. Сътрудничеството и работа в екип между личните лекари и тесните специалисти е единствено в полза на пациентите.

 

МБАЛ НиаМед разполага с модерна клинична лаборатория, в която се извършва широк набор от изследвания. Оборудването е автоматично. Работата ѝ е изцяло съобразена с Националния стандарт по Клинична лаборатория.

 

Посредством обхвата си на дейност, МБАЛ НиаМед затвърди добрия си имидж на медицинска структура, където пациентите получават качествени здравни услуги на европейско ниво.

 

Разбира се зад всичко това стои много, постоянна и коректна работа, ефективни резултати, активна грижа, амбиция и кауза за опазване живота и здравето на хората.

 

 

Контакти

МБАЛ НиаМед ООД

Град Стара Загора, Община Стара Загора, ул. Стефан Стамболов 29
Телефон: 042611611
Факс: 042611610
Интернет сайт: niamed.com

Галерия

МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД
МБАЛ НиаМед ООД

Още Здравни заведения в Град Стара Загора

Дом за медико-социални грижи за деца-Стара Загора

Дом за медико-социални грижи за деца-Стара Загора, Стара Загора

Дом за медико-социални грижи за деца - град Стара Загора е акредитирано лечебно заведение, в което се предоставят висококвалифицирани медицински и социални услуги, обхващащи децата в медико-социален р

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПНЕВМО-ФТИЗИАТРИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ-СТАРА ЗАГОРА ЕООД

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПНЕВМО-ФТИЗИАТРИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ-СТАРА ЗАГОРА ЕООД, Стара Загора

Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания ЕООД, Стара Загора е медицинско лечебно заведение, чиято дейност се състои в активно издирване, диагностициране, лечение и