Регистър на здравеопазването

Янкулови - Дентал клиник, Град Петрич

дентален кабинет янкулови

дентален кабинет янкулови, дентален специалист петрич, дентална клиника янкулови, дентална клиника янкулови петрич, дентални услуги на достъпни цени петрич, добър зъболекар в петрич, др илия янкулов петрич, др янкулова петрич, качествена дентална помощ петрич, лекар по дентална медицина петрич, препоръчан денателен кабинет в петрич, препоръчана дентална клиника в петрич, стоматологичен кабинет петрич, янкулови дентал клиник, янкулови дентал клиник петрич

Янкулови - Дентал клиник
Информация

Янкулови - Дентал клиник ПетричЯнкулови - Дентал клиник е със седалище град Петрич.

 

Клиниката е оборудвана с модерна дентална апаратура, което позволява предлагането на най-съвременни методи за диагностика и лечение. Осигурен е максимален комфорт за пациента и най-високо ниво на хигиена.

 

Янкулови - Дентал клиник разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, отлични професионалисти - специалисти по обща стоматология.

 

Предлага услуги по обща дентална медицина, която включва диагностика, профилактика и лечение, пълна гама от процедури на общата стоматология с най - напредналите методи и техники на лечение и възстановяване.

 

Стоматологичното лечение е в затворен цикъл на най - съвременно равнище.

 

Янкулови - Дентал клиник работи с висококачествени материали на доказани производители. Предлага дентални услуги на достъпни цени.

 

Денталните специлисти на клиниката се стремят да осигуряват и предоставят на своите пациенти, оптимални дълготрайни резултати.

 

Клиниката предлага обслужване на най - високо европейско ниво. В крак с най - последните новости в областта на денталната медицина Янкулови - Дентал клиник се стреми да предложи на своите пациенти лечение от най-висок клас.

 

Връзката с пациентите се базира на взаимно уважение, доверие и коректност.

 

Стоматологичният кабинет се ръководи от д-р Илия Янкулов – лекар по дентална медицина.

 

Част от екипа е д-р Дафина Янкулова - дентален специалист с богат опит в стоматологичния бранш. Тел. за контакт : 0888171010.

 

Заповядайте в Янкулови - Дентал клиник - Петрич, където ще се погрижат за Вашата красива усмивка и добро самочувствие !

 

Контакти

Янкулови - Дентал клиник

Град Петрич, Община Петрич, ул. Георги Урумов 1А
Телефон: 074528511
GSM: 0888215859

Още Здравни заведения в Община Петрич


Янкулови - Дентал клиник

Янкулови - Дентал клиник , Петрич

Янкулови - Дентал клиник е със седалище град Петрич. Клиниката е оборудвана с модерна дентална апаратура, което позволява предлагането на най-съвременни методи за диагностика и лечение. Осигу

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - МАРИКОСТИНОВО ЕООД

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ - МАРИКОСТИНОВО ЕООД, Марикостиново

Специализирана болница за рехабилитация - Марикостиново ЕООД се намира на петнадесет километра от град Петрич, на шестнадесет километра от град от Сандански и на два километра от село Марикостиново и