Регистър на здравеопазването

ЦЕНТЪР ПО ДЕРМАТОЛОГИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА - ДЕРМАВИСТ, Град Пловдив

богата гама от естетични услуги пловдив

богата гама от естетични услуги пловдив, дермавист пловдив, дермавист решава всеки проблем с вашата кожа, дерматвенеролог и естетичен лекар пловдив, доктор албена паскалева, доктор ива стоилова, естетична медицина дермавист пловдив, запазете младостта и красотата си, младост и красота с дермавист, модерни апаратни и инжекционни процедури, подмладете лицето си без операции, процедури в естетичната медицина пловдив, център по дерматология дермавист, център по естетична медицина дермавист

ЦЕНТЪР ПО ДЕРМАТОЛОГИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА - ДЕРМАВИСТ
Информация

Информация

 

 

ЦЕНТЪР ПО ДЕРМАТОЛОГИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА - ДЕРМАВИСТ е със седалище град Пловдив, ул. Полковник Сава Муткуров №24, етаж 3.

 

Предлага компетентна, висококвалифицирана помощ, професионално и отговорно отношение към проблемите на всеки клиент.


Центърът по дерматология и естетична медицина Дермавист, Пловдив се ръководи от д-р Ива Стоилова и д-р Албена Паскалева.


Д-р Ива Стоилова е дерматвенеролог и естетичен лекар, с дългогодишен стаж и богат опит в областта на естетичната медицина. Работи с най-новите дермални филъри, ботулинов токсин, мезотерапия и лазерна терапия. Д-р Ива Стоилова е обучаващ специалист по техника на инжектиране на филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, работа в лазер и последните нововъведения в лазерната терапия.

 

 

В своята дългогодишна практика специалистите в ЦЕНТЪРЪТ ПО ДЕРМАТОЛОГИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА - ДЕРМАВИСТ притежават редица знания и умения в областта на естетичната медицина и дерматологията.

 

Представете си да получите отлични резултат, като след дълга пластична операция, но в рамките само на един час, без време за възстановяване. Естетичната медицина е призвание, динамично развиваща се индустрия.

 

За да са в крак с времето, квалифицираните специалисти в ДЕРМАВИСТ са запознати с най-нови продукти, тенденции и процедури в областта на естетичната медицина. Посредством използването на модерни апаратни и инжекционни процедури, клиентите на център ДЕРМАВИСТ, получават желания ефект за запазване на младостта и красотата, подмладявайки лицето си, без помощта на операции.

 


ЦЕНТЪР ПО ДЕРМАТОЛОГИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА - ДЕРМАВИСТ предлага богата гама от различни ефективни естетични услуги. Използвайки най-новите технологии, специалистите в Дермавист, ще решат всеки проблем с вашата кожа.

 

 

Контакти

ЦЕНТЪР ПО ДЕРМАТОЛОГИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА - ДЕРМАВИСТ

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Алеко Константинов
Телефон: 032940606
GSM: 0888775823, 0879496401
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Град Пловдив

Денонощна аптека Мальовица

Денонощна аптека Мальовица, Пловдив

Аптека Мальовица, град Пловдив, бул. Васил Априлов 68 е един от лидерите в аптечния бранш. Извършва търговия с готови лекарствени средства. Предлага всичко необходимо за вашето здраве - широк спектър

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, Пловдив

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Регистър на здравеопазването

ЕТ Д-Р НЕДКА СТАЙКОВА-СТОЯНОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, Пловдив

Д-Р НЕДКА СТАЙКОВА-СТОЯНОВА е практикуващ лекар - извършващ диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни в град Пловдив, ул. Гергана № 7, ДКЦ ІV, ет. 1. Специалист с дълг