Регистър на здравеопазването

Център за Психично Здраве - Пловдив

24 часова неотложна психиатрична помощ пловдив

24 часова неотложна психиатрична помощ пловдив, 24 часова спешна психиатрична помощ пловдив, безплатна диагностика на психични разстройства, безплатно лечение на психични разстройства пловдив, геронто психиатричен кабинет пловдив, детски психиатричен кабинет пловдив, диагностика на психични разстройства пловдив, еег диагностика на мозъка пловдив, консултативен логопедичен кабинет пловдив, консултативен социално парвен кабинет пловдив, консултативни психиатрични кабинети пловдив, консултативни психологични кабинети пловдив, консултации на лица с психични разстройства, консултации при психични разстройства пловдив, лечение на лица с психични разстройства пловдив, лечение на невротични разстройства, лечение на психични заболявания пловдив, лечение на психично болни пловдив, лечение на тежки психични разстройства пловдив, пловдив, програма за лечение на зависимости пловдив, център за лечение на зависимости пловдив, център за лечение на психични разстройства пловдив, център за психично болни жени пловдив, център за психично болни мъже пловдив, център за психично здраве пловдив, цпз пловдив

Център за Психично Здраве - Пловдив
Информация

 

 

ЦПЗ - Пловдив е основан през 1952 година като Психо-Неврологичен Диспансер с 1 консултативен кабинет на територията на днешния Медицински университет в гр. Пловдив.


Диспансерът се обособява като самостоятелно здравно заведение през 1956 година. Адресът е сменен, тъй като медицинското заведение се мести в собствена сграда на бул. "Руски" 86. Организирани са специализирани кабинети, разкрит е стационар, разполагащ с 65 легла.


През годините кабинетите и капацитетът за прием на пациенти се увеличават. През 1979 година са открити структурите - „Дневен стационар с Трудово-Терапевтична Работилница“ и „Отделение за Лечение на Невротични разстройства“.


Разрастването продължава и през 1985 година са създадени още специализирани кабинети – детски, геронто-психиатричен, за лечение на зависимости.


Психо-Неврологичният Диспансер се преобразува в Областен Диспансер за Психични Заболявания със Стационар, през 2000 година. Базата е разширена и обновена. От 2004 година здравното заведение се помещава на бул. „Пещерско шосе“ 68.


В Центъра за заети квалифицирани специалисти - психиатри, медицински сестри, психолози, социални работници и логопед.


Център за Психично Здраве - Пловдив е специализирано лечебно заведение, в което се извършват безплатни прегледи и лечение на пациенти, независимо от техния здравно-осигурителен статус, без направление от личен лекар. Достъпът за приемане и консултации е денонощен.


Диспансеризацията не е задължителна, тя се осъществява само с информираното съгласие на пациентите, с изключение на случаите, предвидени по закон.

 

В ЦПЗ - Пловдив е създаден регулиран часови прием, за който пациентите могат да бъдат предварително записвани на тел.: 032/642 376.

 

Управител на Център за Психично Здраве - Пловдив е д-р Мариана Господинова.

Контакти

ТЕЛЕФОНИ

 

Регистратура                032 642 376

Мъжко отделение         032 515 785

Женско отделение        032 643 702

ОГХС м.о.                      0894 655 122

ОГХС ж.о.                      0894 655 068

Дневен стационар        0894 655 112

Управител тел/факс      032 643 241

Счетоводство                032 643 284

 

 

КОНТАКТИ

 

гр. Пловдив

бул. "Пещерско шосе" №68

 

тел. 032 642 376

 

автобуси: 6, 15, 66, 37, 24, 222

маршрутни линии: 10, 2

Контакти

Център за Психично Здраве - Пловдив

Град Пловдив, Община Пловдив-град, бул. Пещерско шосе 68
Телефон: 032642376, 032643702
Интернет сайт: cpz-plovdiv.com

Галерия

Още Здравни заведения в Град Пловдив

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Денонощна аптека Мальовица

Денонощна аптека Мальовица, Пловдив

Аптека Мальовица, град Пловдив, бул. Васил Априлов 68 е един от лидерите в аптечния бранш. Извършва търговия с готови лекарствени средства. Предлага всичко необходимо за вашето здраве - широк спектър

Регистър на здравеопазването

ЕТ Д-р Недка Стайкова-Стоянова - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ, Пловдив

Д-р Недка Стайкова-Стоянова е практикуващ лекар - извършващ диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни в град Пловдив, ул. Гергана № 7, ДКЦ ІV, ет. 1. Специалист с дългого