Регистър на здравеопазването

Холистичен Център Трансмед, Град Пловдив

nls диагностика пловдив

nls диагностика пловдив, биорезонансна диагностика, биорезонансна терапия, изследване с metatron clinical, лечение с биорезонансен подход, лечение според природната медицина, натуропатия пловдив, пловдив, предпочитан център за холистично лечение, препоръчан център за натуропатия пловдив, препоръчан център за холистично лечение, природни средства за добро здраве пловдив, холистичен център трансмед, холистичен център трансмед пловдив, холистична медицина пловдив, холистично лечение пловдив, център за натуропатия пловдив, център за терапия с driver resonator, център за холистична медицина, център за холистично лечение пловдив, център прилагащ натуропатия, център прилагащ холистична медицина, център прилагащ холистично лечение

Холистичен Център Трансмед
Информация

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм.


Каузата на Центъра е да обедини най-доброто от хилядолетните знания по природолечение и възможностите на най-съвременната апаратура за диагностика и лечение.


Мисията на специалистите, заети в Холистичен Център Трансмед е да помагат на хората да бъдат осъзнати и активни участници в постигането на тяхното оптимално здраве чрез баланса на духовното, менталното, емоционалното, психическото и физическото си ниво.


Методите на лечение, използвани от Центъра, включват: физиотерапия, хомеопатия, литотерапия, апитерапия, аюрведа, ароматерапия, Бахови есенции и други.


Холистичен център Трансмед дава възможност на пациентите си да приложат индивидуален избор на лечение и хранене. Тази методика е заложена в концепцията на Центъра и е изцяло съобразена с природната медицина - диетичен режим, хомеотерапия, фитотерапия, апитерапия, литотерапия, хранителни добавки, препарати от източната медицина и други.


„Здравето идва, след като се погрижиш за него!“

 

 

холистичен център трансмед пловдив

Контакти

Холистичен Център Трансмед

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Велико Търново 61
GSM: 0887524826
Интернет сайт: transmed.bg

Галерия

Холистичен Център Трансмед
Холистичен Център Трансмед
Холистичен Център Трансмед
Холистичен Център Трансмед
Холистичен Център Трансмед
Холистичен Център Трансмед
Холистичен Център Трансмед
Холистичен Център Трансмед
Холистичен Център Трансмед

Още Здравни заведения в Град Пловдив

Денонощна аптека Мальовица

Денонощна аптека Мальовица, Пловдив

Аптека Мальовица, град Пловдив, бул. Васил Априлов 68 е един от лидерите в аптечния бранш. Извършва търговия с готови лекарствени средства. Предлага всичко необходимо за вашето здраве - широк спектър

Регистър на здравеопазването

ЕТ Д-Р НЕДКА СТАЙКОВА-СТОЯНОВА - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, Пловдив

Д-Р НЕДКА СТАЙКОВА-СТОЯНОВА е практикуващ лекар - извършващ диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни в град Пловдив, ул. Гергана № 7, ДКЦ ІV, ет. 1. Специалист с дълг