Регистър на здравеопазването

ФЬОНИКС ФАРМА ЕООД, Град София - Аптечен софтуер

ФЬОНИКС ФАРМА ЕООД
Аптечен софтуер

ФЬОНИКС ФАРМА ЕООД

През петнадесетте години присъствие на фармацевтичния пазар, Фьоникс Фарма се е доказала като фирма, която се стреми винаги да предлага актуални и качествени услуги на своите клиенти.

 

Компанията е новатор в стартирането на много търговски и маркетингови програми, насочени към подпомагане и подобряване качеството на работата на своите клиенти и партньори.


Неразделна част от този процес е и компютърният отдел на Фьоникс Фарма ЕООД, който се е доказал като един от най - добрите при създаването на софтуерни продукти, тясно свързани с управлението на фармацевтични обекти като складове на едро, аптеки и дрогерии.

 

За поддържането на постигнатите успехи в тази област, фирмата разчита най - вече на своите квалифицирани специалисти.

 

В резултат на сътрудничеството с многоброините клиенти се ражда идеята за създаването на автоматизираната информационна система Аптека Експерт, а в последствие и на програмата Аптека Централ.

 

И двете програми са направени за да улеснят многократно работата на клиентите, като същевременно увеличават възможностите за по - добри печалби.

 

Контакти

ФЬОНИКС ФАРМА ЕООД

Град София, Община Столична, ул. Околовръстен път 199 А
Телефон: 029658100
Факс: 029658172
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Столична

Регистър на здравеопазването

Дом за възрастни хора Миа 2004, София

Дом за възрастни хора Миа 2004 е официално открит през 2005 година, разположен в центъра на град София. Сградата, в която се помещава е просторна къща, намираща се на тихо и спокойно място. Баз

Регистър на здравеопазването

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания - София област, София

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания - София област е със седалище град София, бул. Столетов 67. Онкологичният диспансер осъществява дейността си като самост

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче