Регистър на здравеопазването

СТМ АВИЦЕНА ЕООД, Град София

авицена софия

авицена софия, службата по трудова медицина, стм авицена софия

СТМ АВИЦЕНА ЕООД
Информация

СТМ АВИЦЕНА ЕООД

СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА АВИЦЕНА ЕООД е със седалище град София, кв. Стрелбище, ул. Орехова гора 17 Б.

 

СТМ Авицена е създадена съгласно закона за здравословни и безопасни условия на труд и чл. 2 по наредба № 14. Регистрирана в МЗ под № 253/13.06.2001 година на основание чл. 16 от наредба № 14 на МЗ от 07.08.1998 година. Пререгистрация - № 253-1/17.12.2004 година. Актуална регистрация на основание чл. 25, ал. 3 от ЗЗБУТ под № 340-1/3.11.2009 година.

 

Лицензирана служба по трудова медицина, която прави оценка на риска на работните места, извършва консултации и обучения по осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд, организиране и провеждане на профилактични прегледи. 


От 2006 година Службата по трудова медицина АВИЦЕНА разполага с офис и в град Бургас - ул. Патриарх Евтимий № 111. Телефон за контакт - 0887233761 - инж. Стоян Рашков.


Службата по трудова медицина е ориентирана към клиента, базирайки се на последните научни и технологични открития в сферата на медицината, здравето, безопасността при работа, хигиената и безопасността на храните.


Екипът на СТМ се състои от високо квалифицирани консултанти, притежаващи съответната теорeтична подготовка и практически опит. Клиентите на СТМ Авицена са фирми от различните отрасли на икономиката и структури от публичната администрация.


Службата по трудова медицина АВИЦЕНА предлага и осигурява своевременно и качествено комплексно обслужване, което включва всички изисквани от законодателството в България дейности :

 

 • Измервания по факторите на работната среда и трудовия процес
 • Оценка на риска за всяко работно място
 • Обучение в Комитет или група по условията на труд
 • Профилактика на работещите
 • Обобщени анализи за здравното състояние в зависимост от условията на труд
 • Промоция на здравето на всяко работно място

 

От създаването си СТМ Авицена се ръководи от принципа за професионално обслужване на своите клиенти. Тяхната удовлетвореност е водещ стимул в работата на екипа, които се състои от високо квалифицирани специалисти, доказали се в областта на трудовата медицина, физиката, химията, техническите науки и други. Техният професионален подход гарантира на клиентите на СТМ Авицена качествено и навременно обслужване.

 

ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ

Медицински център Авицена извършва профилактични прегледи, включващи профилактика и изследвания по трудова медицина. Предвид ежедневния стрес, на който са подложени всички работещи в страната, Авицена предлага пакет от прегледи и изследвания, даващ цялостна картина за работоспособността на служителите.

 

Целта на тези профилактични прегледи е да се следи и подобри тяхното здравословно състояние, което води и до повишаване на тяхната трудоспособност, което е предпоставка за по - висока ефективност на фирмата и увеличение на печалбите.

 

Основният пакет от медицински прегледи и изследвания по трудова медицина, включва:

 

 • Анкета и тестове за оценка на рисковите фактори за здравето / наследственост, небалансирано хранене, липса на достатъчно движение, повишен стрес, вредни лъчения и други /.
 • Обстоен преглед от специалисти по вътрешни и професионални болести, както и офталмолог за работещите с видеодисплей , УНГ – за работещи с висока степен на шум ,невролог , дерматолог , и други специалисти / специалистите се определят съгласно Наредба № 3/87 година или според изискванията на клиентите /.
 • Електрокардиографско изследване, изследване на урина , ПКК, биохимия и други кръвни изследвания.
 • Изследване с професионален анализатор на състава на тялото TANITA. Определя теглото с точност до 0.1 кг, процента на мазнини в тялото, водното съдържание на тялото, количество на мускулната маса и степента на затлъстяването - / бодимас индекс /.
 • Изготвяне на индивидуални препоръки за подобряване на здравословното състояние на работещите

 

За максимално удобство на клиентите, прегледите и изследванията могат да бъдат извършени, както на територията на Медицински център Авицена, така и на територията на вашето предприятие или офис.

 

Контакти

СТМ АВИЦЕНА ЕООД

Град София, Община Столична, кв. Стрелбище, ул. Орехова гора 17 Б
Телефон: 028665580
GSM: 0888818837, 0894364988
Факс: 028665580
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Столична

Регистър на здравеопазването

Български Регистри ООД, София

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша, позвънете на тел.: 0988/86-62-18 ..................... е със седалище град София. Създадена през 2001 година с основна дейност-хирургично лечен

СТМ ПЛЮС ООД

СТМ ПЛЮС ООД, София

СТМ ПЛЮС ООД Ви предлага следните услуги по направления: 1. трудова медицина - всичко необходимо за работодателя 2. измервания - фактори работна среда (ш

Регистър на здравеопазването

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ КАБИДЕНТ Д-Р БИЛЯНА СТОЯНОВА, София

Д-Р БИЛЯНА СТОЯНОВА - лекар по дентална медицина. Развива своята дейност в град София, ж.к. Люлин 9, ул. Тодор Г. Влайков 27, ет. 1. Д-р Биляна Стоянова е дентален лекар със специа

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ, София

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ е здравно заведение със седалище град София, ж.к. Борово, ул. Ястребец 11. Здравното заведение предоставя на своите пациенти и договорни партньори качествени

БИЛКОВА АПТЕКА ЦЕРИТЕЛ

БИЛКОВА АПТЕКА ЦЕРИТЕЛ, София

ЕТ Даттила-Добрина Атанасова Тилева развива дейността си в производството и търговията на диетични, диабетични, целебни храни и билки. Д-р Добрина Атанасова е диплом