Регистър на здравеопазването

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ВИЖЪН ООД, Град София

специализирана очна болница

специализирана очна болница, очен лазерен център софия, очен лазерен център вижън, високоспециализирана очна клиника софия, специализирана очна болница софия, модерна очна клиника софия, лечение на очни заболявания софия, лидер в лечението на очни заболявания, съвременна диагностика на очни болести, съвременно лечение на очни заболявания, специализирани изследвания очни болести, специализирано лечение на очни болести

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ВИЖЪН ООД
Информация

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ВИЖЪН ООД

Специализирана очна болница Вижън е със седалище град София.

 

Най - модерното здравно заведение в България за специализирана извънболнична помощ в областта на очните заболявания.

 

Клиниката е оборудвана със съвременна високотехнологична лазерна апаратура, производство на световноизвестни фирми - лидери в офталмологията от САЩ, Япония, Германия и Италия.

 

Разполага с единствена за страната лазерна апаратура, позволяваща да се извършват най - прецизни изследвания, ранна диагностика и адекватно лечение на всички видове очни заболявания.

 

В клинкката работи екип от опитни лекари и консултанти от университетските болници в София и страната. Те се обучават във водещи очни клиники в чужбина и използват най - новите методики и високо технологична апаратура, в клиниката.

 

Специализирана очна болница Вижън има сключени договори с НЗОК за оказване на болнична и доболнична помощ, както и за високоспециализирани медицински дейности.

 

Съвременната офталмологична апаратура в Очен лазерен център Вижън позволява ранна и прецизна диагностика и незабавно прилагане на адекватно лечение на всички видове очни заболявания.

 

Апаратурата дава възможност да се затвори цикъла за диагностика и лечение, едно голямо предимство и удобство за пациентите, пестейки тяхното време и не малко средства за посещения в кабинети на различни места за допълнителни изследвания, предоставяйки им високоспециализирана медицинска дейност.

 

Контакти

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ВИЖЪН ООД

Град София, Община Столична, ул. В. Григорович 8
Телефон: 029515037, 029515655
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Столична

Регистър на здравеопазването

Дом за възрастни хора Миа 2004, София

Дом за възрастни хора Миа 2004 е официално открит през 2005 година, разположен в центъра на град София. Сградата, в която се помещава е просторна къща, намираща се на тихо и спокойно място. Баз

Регистър на здравеопазването

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания - София област, София

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания - София област е със седалище град София, бул. Столетов 67. Онкологичният диспансер осъществява дейността си като самост

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче