Регистър на здравеопазването

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ВИЖЪН ООД, Град София

специализирана очна болница

специализирана очна болница, очен лазерен център софия, очен лазерен център вижън, високоспециализирана очна клиника софия, специализирана очна болница софия, модерна очна клиника софия, лечение на очни заболявания софия, лидер в лечението на очни заболявания, съвременна диагностика на очни болести, съвременно лечение на очни заболявания, специализирани изследвания очни болести, специализирано лечение на очни болести

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ВИЖЪН ООД
Информация

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ВИЖЪН ООД

Специализирана очна болница Вижън е със седалище град София.

 

Най - модерното здравно заведение в България за специализирана извънболнична помощ в областта на очните заболявания.

 

Клиниката е оборудвана със съвременна високотехнологична лазерна апаратура, производство на световноизвестни фирми - лидери в офталмологията от САЩ, Япония, Германия и Италия.

 

Разполага с единствена за страната лазерна апаратура, позволяваща да се извършват най - прецизни изследвания, ранна диагностика и адекватно лечение на всички видове очни заболявания.

 

В клинкката работи екип от опитни лекари и консултанти от университетските болници в София и страната. Те се обучават във водещи очни клиники в чужбина и използват най - новите методики и високо технологична апаратура, в клиниката.

 

Специализирана очна болница Вижън има сключени договори с НЗОК за оказване на болнична и доболнична помощ, както и за високоспециализирани медицински дейности.

 

Съвременната офталмологична апаратура в Очен лазерен център Вижън позволява ранна и прецизна диагностика и незабавно прилагане на адекватно лечение на всички видове очни заболявания.

 

Апаратурата дава възможност да се затвори цикъла за диагностика и лечение, едно голямо предимство и удобство за пациентите, пестейки тяхното време и не малко средства за посещения в кабинети на различни места за допълнителни изследвания, предоставяйки им високоспециализирана медицинска дейност.

 

Контакти

Къща Тинковата къща

Град София, Община Столична, ул. Даскал Никола 8
Телефон: 029515037, 029515655
Интернет сайт: www.lazervision.eu

Галерия

Още Здравни заведения в Община Столична

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод