Регистър на здравеопазването

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ - МАЙЧИН ДОМ ЕАД, Град София

болница по акушерство и гинеколгия майчин дом

болница по акушерство и гинеколгия майчин дом, гинекологична клиника по репродуктивно здраве, гинекологични прегледи и консултации майчин дом, диагностични и лечебни абразии в майчин дом, диагностично консултативен блок майчин дом, клиника по репродуктивно здраве майчин дом, лечение на гинекологични заболявания софия, наблюдение на бременност в майчин дом, раждане чрез планово цезарово сечение софия, сбалаг майчин дом, сбалаг майчин дом софия, следене на рискова бременност в майчин дом, спешно приемно отделение майчин дом

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ - МАЙЧИН ДОМ ЕАД
Информация

Информация

 

 

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ - МАЙЧИН ДОМ ЕАД е здравно заведение със седалище град София, ул. Здраве № 2.

 

Предоставя на пациентите от цялата страна, пряк достъп до специализирана извънболнична и болнична медицинска помощ, като поема пълен ангажимент към здравословните им проблеми в целия лечебно - диагностичен процес, спазвайки принципите на добрата лекарска практика и приетите медицински стандарти.

 

СБАЛАГ - МАЙЧИН ДОМ е лечебно заведние за профилактика, диагностика и лечение на гинекологичните заболявания при жените от всички възрасти, ранно откриване и наблюдение на бременността, раждането и следродовия период.

 

В здравното заведение се извършват гинекологични прегледи, консултации, ултразвукова диагностика, следене на рискова бременност, диагностични и лечебни абразии.

 

Повечето медицински услуги се извършват по линията на Националната здравноосигурителна каса, спазвайки отпуснатите регулативни стандарти.

 

Прегледите и изследванията се осъществяват след предварително плануване от медицинските координатори.

 

Приоритет в профилактиката, диагностиката и лечението се явяват гинекологичните заболявания. Лечебното заведение е в състояние да извърши всички необходими изследвания за бърза и прецизна диагностика.

 

СБАЛАГ - МАЙЧИН ДОМ разполга с екип от висококвалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит, отнасящи се с индивидуално отношение и ангажираност към конкретните здравни проблеми на всеки пациент.

 

Лечебното заведение предоставя на своите пациенти качествени медицински услуги.

 

Диагностично-консултативен блок

 

Диагностично-консултативния блок на МАЙЧИН ДОМ осъществява високоспециализирани амбулаторни медицински услуги, консултации със специалисти, първични и вторични консултативни прегледи, консултации по документи, лабораторни изследвани, както и планов прием на пациенти.

 

Разполага с най-добрите специалисти по обща, тазова, едноскопска, урогинекологична и онкогинекологична хирургия.

 

Реаниматорите и анестезиолозите, работещи в клиниката по Анестезия и интензивно лечение са утвърдени специалисти и денонощно се грижат за проблемните пациенти.

 

През Диагностично-консултативния блок на СБАЛАГ - МАЙЧИН ДОМ преминават всички пациенти за хоспитализация. Прегледите се осъществяват от специалистите акушер-гинеколози от стационара, които в по-късен етап провеждат оперативната и лечебна работа.

 

През Диагностично-консултативния блок преминават и бременните, на които им предстои раждане чрез планово цезарово сечение.

 

В извънработното време на консултативните кабинети на болницата, през спешно приемно отделение на СБАЛАГ - МАЙЧИН ДОМ преминават бременни жени, независимо дали имат проблем по време на бременността или са на прага на най-важното събитие – раждането на тяхната рожба. Отделението обслужва и жените с неотложни гинекологични проблеми.

 

Контакти

Къща СВЕТИ ГЕОРГИ

Град София, Община Столична, ул. Черно море 45
Телефон: 029172200, 029172355
Интернет сайт: maichindom.com

Галерия

Още Здравни заведения в Община Столична

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод