Регистър на здравеопазването

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ СТАТУС ООД, Град Варна

биохимични изследвания варна

биохимични изследвания варна, извършване на излседвания по нзок варна, качествени медицински изследвания варна, лаборатория за вирусологични изследвания, лаборатория за кръвни картини варна, лаборатория за серологични изследвания, медико диагностична лаборатория статус , сигурна цитонамазка варна, смдл статус варна, хормонални изследвания варна

Галерия

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ СТАТУС ООД
САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ СТАТУС ООД

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ СТАТУС ООД
Информация

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ СТАТУС ООД

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус е със седалище град Варна.

 

Частната лаборатория започва своята дейност през 2004 година.

 

Създадена с много ентусиазъм и желание да предостави на своите пациенти любезно обслужване, добри условия и по - качествени изследвания.

 

За времето на своето съществуване до момента лабораторията се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите, доказателство за което са все по - големия брой пациенти, както и доверието, у насочващите ги общопрактикуващи лекари и специалисти.

 

СМДЛ Статус, Варна извършва изследванията: кръвни картини, биохимични и хормонални изследвания, туморни маркери, урини, серологични, микробиологични, паразитологични и вирусологични изследвания, кръвни групи и цитонамазки.

 

Лабораторията е лицензирана по Закона за лечебните заведения и притежава всички необходими сертификати за извършване на своята дейност.

 

Оборудвана е с най - съвременната и модерна апаратура, сертифицирана по ISO и отговаряща на всички съвременни изисквания за качество, прецизност и кратки срокове на изработваане на тестовете.

 

Изследванията се извършват платено и по договор с НЗОК.

 

СМДЛ Статус, Варна има изградена система за вътрешен контрол на лабораторните анализи и участва в системата за външен контрол и оценка на качеството.

 

В Лабораторията е осигурена безопасносна среда при извършване на тестовете, както за пациентите, така и за медицинския персонал. Използват се т. нар. затворени системи за вземане на кръв за еднократна употреба, които след изработване на пробите, се предават за изгаряне.

 

От 2007 година Лабораторията поддържа партньорски отношения с немската лаборатория FRANKE & WAGNER - Дюселдорф в лицето на д-р Лутц Франке, управител и специалист клинична лаборатория и имунология.

 

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Статус, Варна разполага със специален транспорт и назначени куриери за транспортиране на лабораторните материали между отделните звена, както и при посещения на пациенти по домовете им.

 

Контакти

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ СТАТУС ООД

Град Варна, Община Варна, бул. Съборни 24
Телефон: 052615505, 052383870, 052602623
GSM: 0875100334, 0878615507
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Варна

Регистър на здравеопазването

ДОЦ. Д-Р ЛИЛИЯ ИВАНОВА, Варна

ДОЦ. Д-Р ЛИЛИЯ ИВАНОВА, д.м. е изтъкнат специалист - вирусолог, с практика в Лaбopaтopията пo ĸлиничнa миĸpoбиoлoгия и виpycoлoгия нa УMБAЛ Cвeтa Mapинa град Bapнa. Д-р Иванова е родена в г

ОЧНА КЛИНИКА СВЕТА ПЕТКА

ОЧНА КЛИНИКА СВЕТА ПЕТКА, Варна

Очна клиника Свта Петка се намира в град Варна, ул. Иван Драсов 12. Една от най - модерните очни клиники, лидер на офталмологията в България. Разполагала с най - добрата и съвременна апаратура в стр

ОЧНА БОЛНИЦА - ВАРНА

ОЧНА БОЛНИЦА - ВАРНА, Варна

Специализирана болница по очни болести за активно лечение - Варна ЕООД е единственото по рода си общинско лечебно заведение за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на Бъл