Регистър на здравеопазването

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус ЕООД, Град Варна

биохимични изследвания варна

биохимични изследвания варна, бързи и качествени лабораторни услуги варна, диагностична лаборатория статус варна, извършване на излседвания по нзок варна, качествени лабораторни изследвания варна, качествени медицински изследвания варна, лаборатория за вирусологични изследвания, лаборатория за кръвни картини варна, лаборатория за медицински изследвания варна, лаборатория за серологични изследвания, лаборатория статус варна, медико диагностична лаборатория статус , предпочитана диагностична лаборатория варна, предпочитана лаборатория варна, препоръчана верига лаборатории варна, препоръчана диагностична лаборатория варна, препоръчана лаборатория варна, прецизни лабораторни изследвания варна, прецизни лабораторни услуги варна, сигурна цитонамазка варна, смдл статус варна, хормонални изследвания варна

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус ЕООД
Информация

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус - Варна

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус е със седалище град Варна.

 

Създадена с много ентусиазъм и желание, за да предостави на своите пациенти любезно обслужване, добри условия и по - качествени изследвания.

 

Притежава всички необходими лицензи и сертификати за извършване на своята дейност и е с капацитет на общопрофилна клинична лаборатория, която разполага с възможности за изпълнение на широк спектър от клинично-лабораторни анализи.

 

Частната лаборатория започва своята дейност през 2004 год. и до момента се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите, доказателство за което са все по - големия брой пациенти, както и доверието, у насочващите ги общопрактикуващи лекари и специалисти.

 

СМДЛ Статус, Варна извършва лабораторни изследвания с широк спектър: кръвни картини, биохимични и хормонални изследвания, туморни маркери, урини, серологични, микробиологични, паразитологични и вирусологични изследвания, кръвни групи и цитонамазки.

 

Оборудвана е с най - съвременната и модерна апаратура, сертифицирана по ISO и отговаряща на всички съвременни изисквания за качество, прецизност и кратки срокове на изработваане на тестовете.

 

Изследванията се извършват платено и по договор с НЗОК.

 

От м. септември 2020 год. към СМДЛ Статус е разкрита и работи Лаборатория за PCR диагностика на вирусни заболявания включващи и диагностика на Ковид-19 - PCR-Coronavirus (SARS coronavirus 2). За повече информация тел: 052615505.


СМДЛ Статус непрекъснато разширява своята дейност, като работи с лекари и пациенти от град Варна и селищата от Варненска област.


Диапазонът от изследвания в лабораторията е изключително широк и непрекъснато се увеличава. От м. ноември 2021 год. функционира и сектор за диагностика на Клетъчен имунитет.

 

Цените на предлаганите изследвания са напълно достъпни и конкурентни.

 

СМДЛ Статус, Варна има изградена система за вътрешен контрол на лабораторните анализи и участва в системата за външен контрол и оценка на качеството.

 

В Лабораторията е осигурена безопасносна среда при извършване на тестовете, както за пациентите, така и за медицинския персонал. Използват се т. нар. затворени системи за вземане на кръв за еднократна употреба, които след изработване на пробите, се предават за изгаряне.

 

От 2007 година Лабораторията поддържа партньорски отношения с немската лаборатория FRANKE & WAGNER - Дюселдорф в лицето на д-р Лутц Франке, управител и специалист клинична лаборатория и имунология.

 

СМДЛ Статус разполага със специален транспорт и назначени куриери за транспортиране на лабораторните материали между отделните звена, както и при посещения на пациенти по домовете им.

 

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име.


Ето защо залага на екип от утвърдени специалисти, отлични професионалисти с богат опит, което е гаранция за качеството на лабораторната дейност.


Лабораторията има договор с НЗОК за обслужване на осигурени пациенти по съответните пакети дейности.


СМДЛ Статус се представлява от д-р Светослав Тодоров в качеството на Управител.

 

 

Контакти

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус

Град Варна, Община Варна, бул. Съборни 24, ет. 3
Телефон: 052615505, 052602632, 052383870
GSM: 0884633652, 0887600206
Интернет сайт: statuslab.com

Галерия

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус ЕООД
Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус ЕООД
Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус ЕООД
Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Статус ЕООД

Още Здравни заведения в Град Варна

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Антонов Марков - Варна ЕООД

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Антонов Марков - Варна ЕООД, Варна

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Антонов Марков, Варна предлага квалифицирана болнична диагностична, лечебна и рехабилитационна помощ на пациентите, нужда

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Сий Лаб ООД

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Сий Лаб ООД, Варна

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Сий Лаб отваря врати през 2008 год. със седалище град Варна, бул. Република 15, ет. 1, медицински комплекс Младост. Създадена с желание, п