Регистър на здравеопазването

СМДЛ Здраве - 99 ООД, Град Русе

neiss gonorrhoeae русе

neiss gonorrhoeae русе, биохимична диагностика русе, диагностика на диабет русе, диагностика на инфекциозни болести, здраве 99, изследване за гонорея русе, изследване за хламидии русе, изследване на женска полова система русе, изследване на мъжка полова система русе, изследване на урина русе, изследване на фецес русе, лаборатория здраве русе, лаборатория с онлайн резултати русе, мдл здраве русе, миокардни маркери русе, предразположение към тромбоза, препоръчайте лаборатория в русе, препоръчана лаборатория русе, смдл здраве 99 оод, хормонална диагностика русе

СМДЛ Здраве - 99 ООД
Информация

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Здраве - 99 ООД

Медико - диагностична лаборатория Здраве е многопрофилна лаборатория, създадена през 1999 година със седалище град Русе.

 

През изминалите години лабораторията се утвърди и наложи, като сигурен и надежден гарант за бърза и точна лабораторна диагностика както за лекари, така и за пациенти.

 

През 2002 година дружеството се преобразува и стана равноправен прартньор на една от най - добре оборудваните лаборатории в страната - МДЛ Цибалаб град София.

 

Медико - диагностична лаборатория Здраве Русе

 

Въведен е нов модерен подход в цялостната лабораторна дейност - от регистрацията и вземането на биологичния материал до получаването на резултата, разшири се предлаганият асортимент и стана възможно поддържането на сравнително ниски цени на лабораторните тестове.

 

 

Възможностите за лабораторна диагностика на заболяванията непрекъснато се увеличават. В лабораторията пациентите могат да бъдат изследвани комплексно, без да се губи ценно време в чакане пред различни лаборатории.

 

МДЛ Здраве се стреми да даде най - доброто от българския и световния опит на своите пациенти, обслужване с високо качество на европейско ниво.

 

Вземането на биологичен материал / най - често кръв / се извършва от високо квалифицирани специалисти. Резултатите могат да се вземат на място, чрез куриер, по пощата, по e-mail и чрез Интернет.

 

Безопастността и надежността за Вас и медициндския персонал при ежедневната работа с кръвни продукти се постига чрез използване на специална затворена система за вземане на кръв - Vacutainer на Becton Dickenson. Състои се от индивидуални комплекти за еднократна употреба, които осигуряват удобство, ефективна защита и по -добро качество на пробите.

 

За удобство на пациентите, МДЛ Здраве е изградила десет филиала на територията на град Русе и областта, като във всеки един от тях предлага пълен набор от услуги. На място ще Ви бъде взет биологичен материал / вземане на кръв, даване на урина и други /, както и ще получите резултатите от Вашите изследвания.

 

При необходимост МДЛ Здраве предлага обслужване на лежащо болни пациенти по домовете, в рамките на работното време на лабораторията.

 

Контакти

Медико - диагностична лаборатория Здраве

Град Русе, Община Русе, ул. Видин 21
Телефон: 082834256
GSM: 0879811448, 0879995167, 0875300784
Интернет сайт: zdrave99.com

Галерия

СМДЛ Здраве - 99 ООД
СМДЛ Здраве - 99 ООД
СМДЛ Здраве - 99 ООД

Още Здравни заведения в Град Русе

КЛИНИКА ДУКОВИ

КЛИНИКА ДУКОВИ, Русе

КЛИНИКА ДУКОВИ е дентална клиника със седалище град Русе. Разполага с три офиса в град Русе, ул. Симеон Велики 18, ул. Петко Д. Петков 9А и град Разград, ул. Странджа 9.  

Регистър на здравеопазването

АИСДМП - Д-Р КАСЪРОВА, Русе

АИСДМП - Д-Р КАСЪРОВА развива своята дейност в град Русе, ул. Воден 1, бл. Транстрой. Телефон за контакт - 0888818389. Д-р Румяна Касърова е специалист по кожни и венерически болести,

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО КАРДИОЛОГИЯ - МЕДИКА КОР

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО КАРДИОЛОГИЯ - МЕДИКА КОР, Русе

Кардиологична болница Медика Кор е лечебно заведение, осигуряващо спешна и планова инвазивна кардиологична помощ за обширен регион от Централна Северна и Североизточна България. Дейността н

Още Здравни заведения в Община Русе

КЛИНИКА ДУКОВИ

КЛИНИКА ДУКОВИ, Русе

КЛИНИКА ДУКОВИ е дентална клиника със седалище град Русе. Разполага с три офиса в град Русе, ул. Симеон Велики 18, ул. Петко Д. Петков 9А и град Разград, ул. Странджа 9.