Регистър на здравеопазването

Св. Св. Петър и Павел - Амбулатория за групова практика за първична медицинска помощ ООД, Град Лясковец

агппмп лясковец

агппмп лясковец, амбулатория за медицинска помощ, амбулатория лясковец, диагностика и лечение на пациенти лясковец, доболнична медицинска помощ лясковец, доктор димитров лясковец, доктор евтимов лясковец, ехографски прегледи лясковец, лекар специалист по вътрешни болести лясковец, лясковец, медицински прегледи лясковец, медицински услуги лясковец, общопрактикуващ лекар др евтимов лясковец, препоръчан лекар по вътрешни болести лясковец, профилактични прегледи лясковец, св св петър и павел агппмп лясковец, специалисти вътрешни болести лясковец

Св. Св. Петър и Павел - Амбулатория за групова практика за първична медицинска помощ ООД
Информация

Св.Св. Петър и Павел – АГППМП ООД е амбулатория за групова практика за първична, доболнична медицинска помощ, намираща се в град Лясковец.


В Амбулаторията се извършват диагностика и лечение на пациенти. Провеждат се рехабилитация и наблюдение на болни, извършват се консултации и профилактични прегледи, профилактика на болести и дейности по ранното им откриване.

 

Екипът от квалифицирани и опитни специалисти, диагностици, заети в Св.Св. Петър и Павел – АГППМП, Лясковец са изключително отговорни като лекари, с богат опит и знания, необходими за работа с техните пациенти.

 

Провеждат профилактични прегледи с цел откриване на рискови фактори, тяхното проследяване и премахване на риска от заболяването. Предписват лечение, извършват медицински дейности и манипулации.

 

Осигуряват своевременна и квалифицирана помощ в обстановка, отговаряща на всички съвременни изисквания за извънболнична специализирана помощ - дискретност, приятна обстановка и индивидуален подход към всеки пациент.

 

Св.Св. Петър и Павел - АГППМП ООД разполага с Ехограф, който дава възможност за диагностика на заболявания на коремните органи и отделителната система.


В Амбулаторията се издават екпертизи за осидетелстване на временна нетрудоспособност, извършват се и други медицински дейности.

 

Стрмежът на лекарите е да предоставят на своите пациенти висококачествено лечение и профилактика, разчитайки на взаимно доверие и отговорност.


Доказателство за техният професионализъм е големият брой пациенти, които се доверяват на техните грижи.

Специалисти

 

Д-р Димитър Евтимов специалности Обща медицина и Вътрешни болести.


тел.: 0878834705

 


Д-р Пламен Димитров, специалност Вътрешни болести.


тел.: 0878834708

 

Контакти

СВЕТИ СВЕТИ ПЕТЪР И ПАВЕЛ - АМБУЛАТОРИЯ ЗА ГРУПОВА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ООД

Град Лясковец, Община Лясковец, ул. Капитан Дядо Никола 1
GSM: 0878834705, 0878834708

Галерия

Още Здравни заведения в Община Лясковец

Св. Св. Петър и Павел - Амбулатория за групова практика за първична медицинска помощ ООД

Св. Св. Петър и Павел - Амбулатория за групова практика за първична медицинска помощ ООД, Лясковец

Св.Св. Петър и Павел – АГППМП ООД е амбулатория за групова практика за първична, доболнична медицинска помощ, намираща се в град Лясковец. В Амбулаторията се извършват диагностика и лечени