Регистър на здравеопазването

СБАЛ - ГРЪБНАЧЕН ЦЕНТЪР АД, Град София

дискова дегенеративна болест

дискова дегенеративна болест, лечение на гръбначна стеноза, лечение на дискова херния, лечение на остеоартроза, лечение на спондилолистеза, лечение на травми на гръбначния мозък, лечение на травми на гръбначния стълб, сбал гръбначен център софия

СБАЛ - ГРЪБНАЧЕН ЦЕНТЪР АД
Информация

СБАЛ - ГРЪБНАЧЕН ЦЕНТЪР АД

СБАЛ - ГРЪБНАЧЕН ЦЕНТЪР АД е първата специализирана болница в България и на Балканите за лечение на заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

 

Намира се в град София, жк. Банишора, бул. Ген. Николай Г. Столетов № 67А, ет. 8 / в сградата на V-та МБАЛ София /. Телефони за контакт - 029170950, 029170957, 0889797794.

 

Акцент в дейността на болницата е минимално инвазивната гръбначна хирургия - създадена да постига същите резултати като традиционните операции, но извършени с по - малки разрези / не повече от 1,5 см. / или отвори - тип инжекционни.

 

СБАЛ - Гръбначен център е лечебно заведение на световно ниво, следвайки едни от най - прогресивните тенденции в здравеопазването :

 

  • Тясна специализация, съчетана с мултидисциплинарен подход.
  • Минимално инвазивна гръбначна хирургия.


Посредством минимално инвазивните методи пациенти са подложени на по - малък риск, по- малко болка ипо- бързо възстановяване.


Пациентите имат възможността да бъдат прегледани и консултирани самостоятелно, последователно или в консилиум от невролози, ортопеди, неврохирурзи, рентгенолози, анестезиолози, физиотерапевти, кинезитерапевти, тясно специализирани в областта на гръбначните заболявания.

 

Най - често лекуваните заболявания са дискова херния, протрузия, стеноза, остеопороза или произтичащи от тях последствия. В немедицинските среди много от тези заболявания са известни с понятия като - ишиас, радикулит и лумбаго.


СБАЛ - Гръбначен център АД разполага със стационар с 21 легла, две операционни зали - асептична и септична, приемно-консултативен кабинет, кабинет за рехабилитация и необходимите за тяхното ефективно функциониране звена.


Стаите имат съвременен облик и луксозна степен на завършеност, оборудвани с климатици, кабелна телевизия и безжичен интернет, достъпни за всички пациенти на болницата. VIP стаята осигурява максимално усамотение и комфорт при престоя на хоспитализираните.

 

Медицинските блокове са оборудвани с най-новата и съвременна апаратура, даваща прецизен образ по време на операциите и възможност за работа с точност до микрони.


Екипът от лекарите се състои от утвърдени авторитети в своите области, някои от които специализирали многократно в Европа и Америка.

 

Персоналът на болницата се стреми да направи престоят на пациентите приятен, като целият екип защитава тезата, че част от лечението е и доброто състояние на духа.


СБАЛ - Гръбначен център АД извършва лечение на болките в шията, гърба и кръста с или без излъчване към крайниците, както и сетивни и двигателни разстройства.

 

Контакти

Семеен хотел Русида

Град София, Община Столична, ул.Поп Богомил 33
Телефон: 029170950, 029170957
GSM: 0889797794
Факс: 029170951
Интернет сайт: www.spine-center.bg

Галерия

Още Здравни заведения в Община Столична

СМДЛ Армилабор ЕООД

СМДЛ Армилабор ЕООД, София

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Армилабор ЕООД е създадена през 2000 година в град София. Намира се в Поликлиниката на Военно - медицинска академия и е една от водещите в

Д-р Симеонка Цацова - Специалист по детски болести

Д-р Симеонка Цацова - Специалист по детски болести, София

Д-Р СИМЕОНКА ЦАЦОВА е личен лекар и специалист по детски болести. Притежава квалификации по шуслерова терапия и хомеопатия. Кабинетът по детски болести на д-р Симеонка Цацова се намира