Регистър на здравеопазването

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ - ПАВЕЛ ВОЙНИКОВ ЕООД, Град Пловдив

високоестетично зъбопротезиране пловдив

високоестетично зъбопротезиране пловдив, висококачествени зъбни конструкции пловдив, добра смтл в пловдив, екип от зъботехници с богат опит пловдив, зъботехници пловдив, зъботехническа лаборатория п войников пловдив, зъботехнически лаборатории пловдив, красива усмивка с услугите на смтл павел войников, лаборатория павел войников пловдив, предпочитана смтл пловдив, препоръчана смтл пловдив, смтл павел войников, смтл павел войников вашият здравен партньор, смтл павел войников еоод, смтл павел войников пловдив, техническа лаборатория п войников пловдив

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ - ПАВЕЛ ВОЙНИКОВ ЕООД
Информация

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО - ТЕХНИЧЕСКА ЛАБОРАТОРИЯ - ПАВЕЛ ВОЙНИКОВ ЕООД

 

Самостоятелна медико - техническа лаборатория - Павел Войников ЕООД е със седалище град Пловдив, ул. Детелина 1.

 

Лабораторията е оборудвана с нова, модерна техника и апаратура на водещи световни фирми и утвърдени марки.

 

СМТЛ - Павел Войников изработва специализирани стоматологични зъбопротезни конструкции и апарати, свъзани със стомотологичното ортопедично лечени, стоматологичната терапия и стоматологичната козметика.

 

В лабораторията се изработват металокерамични и циркониеви корони, както и всички видове подвижно и неподвижно протезиране.

 

Зъботехническата лабораторна технология е изкуството и науката за изработка на устройства за коригиране и заместители на естествените зъби.

 

Зъбните лаборанти работят в тясно сътрудничество със зъболекари, които планират лечението и места за възстановяване или коригиране на устройството в устата на пациента.

 

Професията на зъбните лаборанти е изкуство, защото всяко зъбно възстановяването е уникалено и трябва да симулира функцията на естествените зъби на пациента.

 

Голямо предизвикателство за зъботехника е да улови и пресъздаде както съвършенството, така също и несъвършенството на собствените зъби на пациента, така че усмивката да изглежда напълно естествена.

 

Зъботехниците използват различни високотехнологични материали, като керамика, пластмаси и метални сплави за фиксирани възстановявания - коронки и мостове.

 

СМТЛ - Павел Войников работи с най - съвременна техника и материали на водещи производители, като Heraeus Kulzer, Degudent, Ivoclar, GC и други.

 

Гаранция за високото качеството на зъбните конструкции е дългогодишният опит и повишаване квалификацията на зъботехниците работещи в лабораторията.

 

СМТЛ - Павел Войников се стреми в своята работа да постига висока естетика, точност и коректност, подхождайки индивидуално към всеки клиничен случай.

 

 

Контакти

Къща Сава Купеца

GSM: 0888204381, 0899823028

Галерия

Още Здравни заведения в Град Пловдив

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Денонощна аптека Мальовица

Денонощна аптека Мальовица, Пловдив

Аптека Мальовица, град Пловдив, бул. Васил Априлов 68 е един от лидерите в аптечния бранш. Извършва търговия с готови лекарствени средства. Предлага всичко необходимо за вашето здраве - широк спектър

Регистър на здравеопазването

ЕТ Д-р Недка Стайкова-Стоянова - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ, Пловдив

Д-р Недка Стайкова-Стоянова е практикуващ лекар - извършващ диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни в град Пловдив, ул. Гергана № 7, ДКЦ ІV, ет. 1. Специалист с дългого