Регистър на здравеопазването

Ортопедична болница Витоша, Град София - Екип

артроза

артроза, артроскопия на коляно софия, артроскопска хирургия, безболезнено смяна на става софия, болки, бързо премахване на болки в ставите софия, добри ортопеди софия, добри специалисти в ендопротезирането софия, добър ортопед софия, ендопротеза, ендопротезиране, ендопротезиране на колянна става софия, качествено ендопротезиране софия, квалифицирана артроскопска хирургия софия, квалифицирана помощ при артроза софия, квалифицирана помощ при счупване софия, ортопед, ортопедична болница витоша, ортопедична болница витоша софия, ортопедия, препоръчайте ортопедична болница, препоръчан ортопед в софия, препоръчана ортопедична болница, протезиране, смяна на става, смяна на тазобедрена става софия, специализирана ортопедична болница софия, специална и гериатрична ортопедия софия, счупване w reg na zdr, счупена бедрена кост, тазобедрена, фрактура на шийката

Ортопедична болница Витоша
Екип

Ортопедична болница Витоша разполага с екип от лекари - специалисти с богат опит, които с вещина прилагат най-новите технологии и методики при операции за смяна на тазобедрена и колянна става - ендопротезиране.

 

Д-р Орлин Филипов, д.м.
Ортопед-травматолог, Главен лекар, сертифициран специалист по ендопротезиране на тазобедрени и коленни стави, реконструктивна хирургия, удължаване на крака и лекуването на фрактури.


Д-р Стефан Нанков
Специалист по ортопедия, педиатрични травми и фрактури при деца, с над 21 годишен опит. Сертифициран експерт по смяна на тазобедрени и коленни стави.


Д-р Димитър Кърчинов
Специалист-ортопед, хирург по ортопедия и травми с над 25 годишен клиничен опит. Има многобройни публикации в специализирани ортопедични списания.


Д-р Тимка Милева
Ръководител на Отделението за интензивно лечение, специалист по интензивни грижи и анестезиология с над 25 годишен клиничен опит. Практикува всички видове анестезия: местна, регионална и обща.


Д-р Камен Плосков
Специалист по анестезиология и интензивно лечение с над 30 годишен клиничен опит. Той практикува всички видове анестезия: местна, регионална и обща.


Д-р Николай Багеров
Експерт по интензивни грижи и анестезиология с над 25 годишен клиничен опит. Специалист по регионални анестезийни блокове - практикува интерскаленарни; феморални и други регионални нервни блокове; а също и всички други методи за анестезия: местна, регионална и обща.


Д-р Панко Величков
Специалист по кардиология с над 28 годишен клиничен опит в кардиологията и вътрешните болести. Работата му е жизнено важна за пред- и следоперативните грижи.


Д-р Петър Йорданов
Ръководител на Клинична лаборатория, която постига високи оценки при външни проверки за контрол на качеството.


Д-р Росен Кръстев
Ръководител на Отделението по образна диагностика с дългогодишен опит. Специалист по рентген, диагностика с Магнитен резонанс и компютърна томография.


Любомир Маноилов
Специалист по физиотерапия, кинезитерапия и хирургическа рехабилитация с дългогодишен клиничен опит. Постига бързи резултати с пациентите след тяхната операция.


Николина Байкова
Главна сестра, отговаря за организирането и управлението на сестринските грижи. Тя е и главна операционна сестра, отговаря за операционната зала. Има дългогодишен опит като специализирана операционна сестра.

 

Таня Стефанова

Една от най-добрите сестри - отдадена на грижата за пациентите си.

 

Паула Лисет Мора

Операционна сестра с дългогодишен клиничен опит при ортопедични операции и при лечение на травми. Работила е в някои от най-реномираните ортопедични центрове по света.

 

 

Контакти

Ортопедична болница Витоша

Град София, Община Столична, бул. Симеоновско шосе 108 Б
Телефон: 029622292
GSM: 0884407888
Интернет сайт: vitosha-hospital.com

Галерия

Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша

Още Здравни заведения в Град София

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод

Д-р Симеонка Цацова - Специалист по детски болести

Д-р Симеонка Цацова - Специалист по детски болести, София

Д-Р СИМЕОНКА ЦАЦОВА е личен лекар и специалист по детски болести. Притежава квалификации по шуслерова терапия и хомеопатия. Кабинетът по детски болести на д-р Симеонка Цацова се намира