Регистър на здравеопазването

Ортопедична болница Витоша, Град София

артроза

артроза, артроскопия на коляно софия, артроскопска хирургия, безболезнено смяна на става софия, болки, бързо премахване на болки в ставите софия, добри ортопеди софия, добри специалисти в ендопротезирането софия, добър ортопед софия, ендопротеза, ендопротезиране, ендопротезиране на колянна става софия, качествено ендопротезиране софия, квалифицирана артроскопска хирургия софия, квалифицирана помощ при артроза софия, квалифицирана помощ при счупване софия, ортопед, ортопедична болница витоша, ортопедична болница витоша софия, ортопедия, препоръчайте ортопедична болница, препоръчан ортопед в софия, препоръчана ортопедична болница, протезиране, смяна на става, смяна на тазобедрена става софия, специализирана ортопедична болница софия, специална и гериатрична ортопедия софия, счупване w reg na zdr, счупена бедрена кост, тазобедрена, фрактура на шийката

Ортопедична болница Витоша
Информация

Ортопедична болница Витоша

Ортопедична болница Витоша

 

Ортопедична болница Витоша отваря врати през 2001 год. в град София, бул. Симеоновско шосе 108 Б, за да посрещне своите първи пациенти и вече 22 години се грижи с особено внимание за всеки един от тях.

 

Специализирана в ендопротезиране, специална и гериатрична ортопедия. 

 

Освен ендопротезиране, в болницата се лекуват фрактури и травми. Извършва се реконструктивна хирургия за лечение на проблеми при зарастване и за лечение на деформации, както и ревизионно ендопротезиране за смяна на стари ендопротези. 

 

Болница Витоша работи по договор със Здравна каса по клинични пътеки. 

 

Прилагат се най - добрите методи за лечение адаптирани за стари хора като се постигат отлични резултати - и още в първия ден след операцията болните се изправят на крака, разрешава им се пълно натоварване веднага, а не чак след 2 месеца, както е в други болници по света.

 

При ендопротезиране на тазобедрената става се прилага специална модификация на хирургична процедура, разработена в Израел.  

 

Пациентите над седемдесет и петгодишна възраст са с повишен оперативен риск, изискват специфичен подход, модерна реанимация и скъпоструващо лечение, което ги прави нежелани в повечето други болници.

 

Но Ортопедична болница Витоша притежава дългогодишен опит в лечението на стари хора и цялата структура на болницата е адаптирана за това. Лечението е напълно безплатно, то се поема от Здравна каса. 

 

Ако се налага използването на метални импланти (пирони, винтове, плаки) за оперативната фиксация на счупването във всички болници тези импланти се заплащат от пациента /съгласно условията на Здравна каса - НРД 2003 до 2008/.

 

Ако се налага заплащане за вложените при вашата операцията импланти в болница Витоша, тяхната цена е до 50% по - евтина в сравнение с всички останали болници благодарение на Социалната програма на болницата.

 

Ниската цена на имплантите е благодарение на това, че цената се поема частично от болница Витоша.

 

Социалната програма на лечебното заведение е насочена към подпомагане на самотни възрастни пациенти и на социално слаби и при такива хора цената на имплантите е символична, като тяхната цена се поема от болница Витоша.

 

Ортопедична болницата Витоша извършва оперативното лечение на:

 

- Фрактури на бедрена кост;

- Ендопротезиране на тазобедрена става;

- Ендопротезиране на колянна става;

- Артроскопия на коляно.

 

За прегледи и лечение - адресът е гр. София, бул. Симеоновско шосе № 108-Б (на кръстовището за Студентски град) За записване - телефон: 02 962-22-92

 

За фрактури - безплатен транспорт и безплатно лечение!
Обадете се на: 0888 585 775

 

Контакти

Ортопедична болница Витоша

Град София, Община Столична, бул. Симеоновско шосе 108 Б
Телефон: 029622292
GSM: 0884407888
Интернет сайт: vitosha-hospital.com

Галерия

Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша
Ортопедична болница Витоша

Още Здравни заведения в Град София

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод

Д-р Симеонка Цацова - Специалист по детски болести

Д-р Симеонка Цацова - Специалист по детски болести, София

Д-Р СИМЕОНКА ЦАЦОВА е личен лекар и специалист по детски болести. Притежава квалификации по шуслерова терапия и хомеопатия. Кабинетът по детски болести на д-р Симеонка Цацова се намира