Регистър на здравеопазването

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ КАСПЕЛА, Град Пловдив - Болница

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ КАСПЕЛА
Болница

Болница

Многопрофилна болница за активно лечение

 

Болницата има сключен договор с РЗОК по клинични пътеки и лекува безплатно здравноосигурени лица.

 

* МБАЛ”Каспела” е акредитирана от Министерство на здравеопазването с отлична оценка за качество на лечебната и диагностична дейност общо и по отделно за всички нейни структури.

 

* Има внедрена система за управление на качеството, която е в съответствие с ISO 9001:2008, сертификат No: CI/11880 от 16.03.2010.

 

* От 2010 г. МБАЛ”Каспела” е база за обучение на лекари-специализнати, специалисти по здравни грижи и студенти по медицина и по настоящем обучава над 20 лекари-специализанти в отделните си структури.

 

* МБАЛ”Каспела” е носител на награда „ЗЛАТНА КНИГА” на Съвета на Европа за научна и културна общност за принос към развитието на българската медицина.

 

* Всички медицински отделения със стационар са покрили най-високото „трето” ниво на компетентност в съответствие с действащите медицински стандарти.

 

* МБАЛ”Каспела” е договорен партньор с различни частни здравно-осигурителни фондове.

Контакти

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ КАСПЕЛА

Телефон: 032645997, 032645576
Интернет сайт: www.kaspela.com

Галерия

Още Здравни заведения в Община Пловдив-град

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Денонощна аптека Мальовица

Денонощна аптека Мальовица, Пловдив

Аптека Мальовица, град Пловдив, бул. Васил Априлов 68 е един от лидерите в аптечния бранш. Извършва търговия с готови лекарствени средства. Предлага всичко необходимо за вашето здраве - широк спектър

Регистър на здравеопазването

ЕТ Д-р Недка Стайкова-Стоянова - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ, Пловдив

Д-р Недка Стайкова-Стоянова е практикуващ лекар - извършващ диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни в град Пловдив, ул. Гергана № 7, ДКЦ ІV, ет. 1. Специалист с дългого