Регистър на здравеопазването

Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков ЕООД, Град Варна

болница за активно лечение по онкология варна

болница за активно лечение по онкология варна, болница за лечение по онкология варна, болница за онкологични заболявания варна, болница с модерна апаратура варна, болнична помощ по онкология варна, диагностика на ракови заболявания варна, добри специалисти по онкология варна, заведение за болнична помощ по онкология варна, лечебно заведение по онкология варна, лечение на злокачествени заболявания варна, лечение на онкологични заболявания варна, лъчетерапия варна, онкологична болница варна, препоръчана болница по онкология варна, препоръчана онкологична болница варна, сбaлоз варна, сбaлоз др марко марков, сбaлоз др марко марков варна, сбaлоз др марков варна, сбал по онкология варна, сбал по онкология др марков варна, сбалоз еоод варна

Галерия

Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков ЕООД
Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков ЕООД
Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков ЕООД
Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков ЕООД
Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков ЕООД

Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков ЕООД
Информация

Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков, Варна предлага квалифицирана болнична диагностична, лечебна и рехабилитационна помощ на пациентите, нуждаещи се от активно лечение.

 

Започва дейност през 1951 год. и обслужва пациенти от бившите Варненски и Толбухински окръзи. Носи името на д-р Марко Антонов Марков - утвърден специалист в областта на гинекологичната онкология.

 

През 2003 год. МБДПЛР Св. Иван Рилски, Аспарухово и МДОЗС Д-р Марко Марков, Варна са обединени в едно лечебно заведение.

 

През същата година в двора на Диагностично консултативния блок - База І е изграден Дом на Онкоболните, а през 2007 Диагностично консултативния блок е преместен в сградата на бившата поликлиника на Окръжна болница и заема втори и трети етаж след направен основен ремонт.

 

През 2009 г. започва строежа на новото крило на стационара в кв. Аспарухово. Новата болница е на три етажа, на партера са разположени приемното фоайе, клиничната лаборатория на здравното заведение и отделението по образна диагностика, както и рентгена, скенера и ехографа. На втори етаж е отделението за химиотерапия, а на трето ниво е оформено отделение за палиативни грижи. Новият блок е свързан със съществуващата сграда на диспансера с 12-метрова стъклена топла връзка.


През 2010 год. старото крило на болницата е реновирано. На първия етаж са разположени отделението по онкогинекология и отделението по онкологична гастроентерология. На втори етаж е отделението по хирургия, което разполага с две нови операционни зали. Въведен е в експлоатация и новият линеен ускорител.

 

Лечебното заведение е преименувано на Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков.


Високотехнологичната болница, осъществява диагностика и комплексно лечение на пациенти със злокачествени онкологични образувания, заболявания и преканцерози.


СБЛОЗ Д-р Марков се стреми да предостави на хората с онкологични заболявания широк спектър достъпна, своевременна и качествена медицинска помощ, състояща се в предоставяне на високоспециализирани консултации и извършване на изследвания за ранна и прецизна диагностика, прилагане на най - съвременни терапевтични технологии и осигуряване на грижи за пациентите съответстващи на европейските стандарти.


Оборудвана с нова, модерна апаратура - уреди за дълбока терапия и лъчелечение, което позволява прилагането на най-съвременни методи за диагностика и лечение.


В здравното заведение практикуват лекари - специалисти с богат опит. Медицинският персонал полага грижи и успешно работи за по-доброто качество на живот на своите пациенти.

Болницата извършва диспансеризация на пациенти със злокачествени онкологични заболявания.


Предлага обслужване на най - високо европейско ниво. В крак с най - последните новости в областта на медицината СБЛ на онкологични заболявания Д-р Марков, Варна се стреми да предложи на своите пациенти лечение от най-висок клас.


Лечебното заведение е със затворен цикъл на обслужване. Пациентите получават високо качество на обслужването, могат да се консултират и с тесен специалист относно извършване на разширени изследвания, да бъде направена необходимата диагностика и ако се налага да постъпят за болнично лечение. Сътрудничеството и работа в екип между лекарите и тесните специалисти е единствено в полза на пациентите.

Контакти

Специализирана болница за лечение на онкологични заболявания Д-р Марко Марков ЕООД

Град Варна, Община Варна, бул. Цар Освободител 100
Телефон: 052975840, 052975829
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Град Варна

Регистър на здравеопазването

ДОЦ. Д-Р ЛИЛИЯ ИВАНОВА, Варна

ДОЦ. Д-Р ЛИЛИЯ ИВАНОВА, д.м. е изтъкнат специалист - вирусолог, с практика в Лaбopaтopията пo ĸлиничнa миĸpoбиoлoгия и виpycoлoгия нa УMБAЛ Cвeтa Mapинa град Bapнa. Д-р Иванова е родена в г

ОЧНА КЛИНИКА СВЕТА ПЕТКА

ОЧНА КЛИНИКА СВЕТА ПЕТКА, Варна

Очна клиника Свта Петка се намира в град Варна, ул. Иван Драсов 12. Една от най - модерните очни клиники, лидер на офталмологията в България. Разполагала с най - добрата и съвременна апаратура в стр

ОЧНА БОЛНИЦА - ВАРНА

ОЧНА БОЛНИЦА - ВАРНА, Варна

Специализирана болница по очни болести за активно лечение - Варна ЕООД е единственото по рода си общинско лечебно заведение за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на Бъл