Регистър на здравеопазването

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, Град София - Услуги

здравословен живот софия

здравословен живот софия, медицински център софия, мц здравословен живот софия

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ
Услуги

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Специалистите от медицински център Здравословен живот считат, че ключовите аспекти на доброто здраве са - здравословното хранене чрез правилно комбиниране на полезните храни, здравословният двигателен режим, здравословната почивка, здравословните психо - емоционални практики, позитивното мислене и недостъпността за стреса, както и всички природосъобразни средства за намаляване на ефектите от остаряването и снижаващата се с годините виталност на организма. И всичко това е нужно да става лесно, приятно и без лишения.

 

Психологическият елемент е от ключово значение за успеха, ето защо Програмата Здравословен Живот е направена така, че да няма стрес, напрежение и чувство за липса сред хората, които я прилагат.

 

МЦ Здравословен живот предлага на клиентите и пациентите си всички необходими услуги, медицински консултации и продукти, осигуряващи живот в хармония с природата, по - малко заболявания и избягване на стреса.

 

Екипът от експерти с удоволствие ще Ви посрещнат в модерения и напълно оборудван медицински център, където ще бъдете прегледани и консултирани относно вашето здравословно и общо функционално състояние. Ще споделите какво Ви тревожи и какъв е желаният от Вас резултат.

 

Индивидуалната програма за хранене, която ще бъде съставена специалистите за Вас, ще реализирате лесно благодарение на био - магазина, където можете да закупите всички необходими храни и продукти от най - добро качество.

 

Личната Ви програма ще включва също релаксация, активен спорт и движение - тях ще можете да осъществите в нашите почивни комплекси на морето или в планината, както и под грижите на специалист инструктор в модерно оборудвания фитнес и уелнес център.

 

Пациентите на МЦ Здравословен живот могат да се снабдят с всичко, което им е необходимо за поддържане на хранителен режим от оздравителния им процес от нашия он - лайн био - магазин Здравословен живот, който предлага огромен избор от качествени, био-, органични и здравословни храни, напитки, хранителни добавки, био козметика, съдове за здравословно готвене и други стоки важни за здравето.

 

Ако желаете да се запишете за консултация със специалист, на МЦ Здравословен живот, диетологичен или оздравителен режим, лабораторно изследване и други може да се свържете се с Венета Маркова на тел. - 029630931, 0888772265.

 

За изготвяне на индивидуална Програма Здравословен Живот, можете да се свържете с диетолозите на центъра като изпратите запитване по e-mai - info@zdravosloven.coml.

 

За поръчки от он - лайн био магазина, можете да се свържете с Поли Чорбаджийска на тел. - 0882828828 или по електронната поща.

 

Контакти

Хотел Реверанс

Град София, Община Столична, бул. Осми Приморски Полк 58
Телефон: 029630931
GSM: 0888772265, 0882828828
Интернет сайт: www.zdravosloven.com

Галерия

Още Здравни заведения в Община Столична

Многопрофилна болница за активно лечение Света Анна - София АД

Многопрофилна болница за активно лечение Света Анна - София АД, София

Многопрофилна болница за активно лечение Света Анна - София АД е основана през 1879 година, като първоразредна областна болница. Една от първите седем болници открити в България след освобо

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Кандиларов ООД

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Кандиларов ООД, София

СМДЛ Кандиларов е частна медико - диагностична лаборатория със статут на медицинско заведение от доболничната помощ. Учредена през 1999 година със седалище град София и през изминалите 2

СМДЛ Армилабор ЕООД

СМДЛ Армилабор ЕООД, София

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Армилабор ЕООД е създадена през 2000 година в град София. Намира се в Поликлиниката на Военно - медицинска академия и е една от водещите в