Регистър на здравеопазването

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, Град София - Услуги

здравословен живот софия

здравословен живот софия, медицински център софия, мц здравословен живот софия

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ
Услуги

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Специалистите от медицински център Здравословен живот считат, че ключовите аспекти на доброто здраве са - здравословното хранене чрез правилно комбиниране на полезните храни, здравословният двигателен режим, здравословната почивка, здравословните психо - емоционални практики, позитивното мислене и недостъпността за стреса, както и всички природосъобразни средства за намаляване на ефектите от остаряването и снижаващата се с годините виталност на организма. И всичко това е нужно да става лесно, приятно и без лишения.

 

Психологическият елемент е от ключово значение за успеха, ето защо Програмата Здравословен Живот е направена така, че да няма стрес, напрежение и чувство за липса сред хората, които я прилагат.

 

МЦ Здравословен живот предлага на клиентите и пациентите си всички необходими услуги, медицински консултации и продукти, осигуряващи живот в хармония с природата, по - малко заболявания и избягване на стреса.

 

Екипът от експерти с удоволствие ще Ви посрещнат в модерения и напълно оборудван медицински център, където ще бъдете прегледани и консултирани относно вашето здравословно и общо функционално състояние. Ще споделите какво Ви тревожи и какъв е желаният от Вас резултат.

 

Индивидуалната програма за хранене, която ще бъде съставена специалистите за Вас, ще реализирате лесно благодарение на био - магазина, където можете да закупите всички необходими храни и продукти от най - добро качество.

 

Личната Ви програма ще включва също релаксация, активен спорт и движение - тях ще можете да осъществите в нашите почивни комплекси на морето или в планината, както и под грижите на специалист инструктор в модерно оборудвания фитнес и уелнес център.

 

Пациентите на МЦ Здравословен живот могат да се снабдят с всичко, което им е необходимо за поддържане на хранителен режим от оздравителния им процес от нашия он - лайн био - магазин Здравословен живот, който предлага огромен избор от качествени, био-, органични и здравословни храни, напитки, хранителни добавки, био козметика, съдове за здравословно готвене и други стоки важни за здравето.

 

Ако желаете да се запишете за консултация със специалист, на МЦ Здравословен живот, диетологичен или оздравителен режим, лабораторно изследване и други може да се свържете се с Венета Маркова на тел. - 029630931, 0888772265.

 

За изготвяне на индивидуална Програма Здравословен Живот, можете да се свържете с диетолозите на центъра като изпратите запитване по e-mai - info@zdravosloven.coml.

 

За поръчки от он - лайн био магазина, можете да се свържете с Поли Чорбаджийска на тел. - 0882828828 или по електронната поща.

 

Контакти

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Град София, Община Столична, кв. Южен Парк, бл. 44
Телефон: 029630931
GSM: 0888772265, 0882828828
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Столична

Регистър на здравеопазването

Български Регистри ООД, София

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша, позвънете на тел.: 0988/86-62-18 ..................... е със седалище град София. Създадена през 2001 година с основна дейност-хирургично лечен

СТМ ПЛЮС ООД

СТМ ПЛЮС ООД, София

СТМ ПЛЮС ООД Ви предлага следните услуги по направления: 1. трудова медицина - всичко необходимо за работодателя 2. измервания - фактори работна среда (ш

Регистър на здравеопазването

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ КАБИДЕНТ Д-Р БИЛЯНА СТОЯНОВА, София

Д-Р БИЛЯНА СТОЯНОВА - лекар по дентална медицина. Развива своята дейност в град София, ж.к. Люлин 9, ул. Тодор Г. Влайков 27, ет. 1. Д-р Биляна Стоянова е дентален лекар със специа

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ, София

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ е здравно заведение със седалище град София, ж.к. Борово, ул. Ястребец 11. Здравното заведение предоставя на своите пациенти и договорни партньори качествени

БИЛКОВА АПТЕКА ЦЕРИТЕЛ

БИЛКОВА АПТЕКА ЦЕРИТЕЛ, София

ЕТ Даттила-Добрина Атанасова Тилева развива дейността си в производството и търговията на диетични, диабетични, целебни храни и билки. Д-р Добрина Атанасова е диплом