Регистър на здравеопазването

Медицински център за интегративна медицина, Град София - Екип

биомагнитна терапия с магнитни двойки

биомагнитна терапия с магнитни двойки, добър рейки терапевт в софия, др дамянов инсулин потенцирана терапия, др дамянов специалист интегративна онкология, др христо дамянов интегративна онкология, иновативни методи в интегративната онкология, иновативно лечение в интегративната онкология, инсулин потенцирана терапия софия, интегративна медицина софия, клиника за интегративна медицина, лечение с методите на интегративната медицина, медицински център за интегративна медицина, мц интегративна медицина, мц интегративна медицина софия, препоръчан център за интегративната онкология, рейки терапевт петя павлова, рейки терапевт софия, център за инсулин потенцирана терапия, център за интегративна медицина, център за интегративна медицина софия, център за лечение на туморни заболявания

Медицински център за интегративна медицина
Екип

Цялостната дейност на Центъра е насочена към запазване на водещо място в леченито на хронични и онкологични заболявания с методите на интегративната медицина.


Екипът от висококвалифицирани специалисти, посредством работата си помагат на пациенти, с индивидуално отношение и ангажираност към конкретните здравни проблеми на всеки от тях.

 

Д-р Христо Дамянов е първият български лекар, завършил квалификационен курс за приложение на Инсулин-потенцирана терапия (IPT). Резултатите от приложението на IPT при болни с напреднали туморни заболявания са предмет на 4 негови научни публикации.

 

Аавтор е на над 90 научни публикации, 2 изобретения, 4 рационализации и 1 монография. През последните години е автор на 18 публикации в областта на Интегративната онкология.

 

Ръководения от д-р Дамянов център за Интегративна онкология разработва и активно прилага редица модерни достижения на Интегративната онкология като: IPT, биомагнитна терапия с магнитни двойки, хипертермия, интравенозна терапия с високи дози Вит. С, имунотерапия, лазерна терапия, електротерапия и др. В рутинната практика на центъра са въведени два нови диагностични метода: изследване за наличието на циркулиращи туморни клетки и тест за химиочуствителност, както и автономен мускулен тест.

 

Д-р Иван Маслев - работи в екип по приложението и утвърждаването в клиничната практика на медицинския център на иновативния метод за комбинираното приложение на ИПТ и Биомагнитна терапия при лечението на напреднали метастатични тумори.

 

Д-р Александър Тодоров - участва в разработката на новия метод на лечение на онкологични заболявания базирано на комбинацията от Инсулин потенцирана терапия и Биомагнитна терапия с магнитни двойки като участва в екипа на клиниката по Интегративна Медицина, където работи в момента.

 

Д-р Владимир Павлов - професионалните му възгледи за свързани с изучаването и приложението на иновативни медицински диагностични методики, които дават нови терапевтични възможности на пациентите с хронични и онкологични заболявания. Участва активно в научната дейност на медицинския център.

 

Д-р Венелин Георгиев - притежава многогодишен диагностичен и лечебен опит в коремната хирургия и конвенционалната онкохирургия на стомашно-чревния тракт в спешен и планов порядък.

 

Рейки терапевт - Петя Павлова - притежава докторска степен по Оптични и лазерни уреди и методи. Сертифициран рейки мастер-учител в система Usui Shiki Ryoho. Практикува психо-енергийна терапия с общ брой пациенти над 220 и над 1070 сеанса. От тях диагностицирани с онкологично заболяване - 144 с над 700 сеанса.

 

Ивета Пашина - прилага Биомагнитна терапия с магнитни двойки в МЦ Интегративна медицина. Участва в разработването на протокол за лечение на онкологични заболявания с Биомагнитна терапия в комбинация с Инсулин Потенцирана Терапия.

 

 

Контакти

Медицински център за интегративна медицина

Град София, Община Столична, ж.к. Дружба 2, ул. Делийска воденица, бл.330
Телефон: 024424687, 024424731
GSM: 0889103483, 0889104095
Факс: 0886103596
Интернет сайт: integramed.org

Галерия

Медицински център за интегративна медицина
Медицински център за интегративна медицина
Медицински център за интегративна медицина

Още Здравни заведения в Община Столична

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод