Регистър на здравеопазването

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД, Град София

клиника авицена софия

клиника авицена софия, медицински център авицена софия

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД
Информация

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА започва своята дейност през 2000 година като частно лечебно заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ.

 

Намира се в град София, кв. Стрелбищ, ул. Орехова гора № 17 Б /близо до Южен парк/.

 

Клиника Авицена е изградена като многопрофилен медицински център , предлагащ услугите на висококвалифицирани специалисти.

 

Медицинска помощ с високо качество, професионализъм, персонално отношение и грижа за всеки пациент са водещи принципи в работата на медицинския център.

 

Частна клиника Авицена извършва различни изследвания - клинични, биохимични, микро - биолигични и ехографски.

 

Авицена разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалисти, с богат опит в различни области на медицината.

 

Лекарският екип е обединен от теорията на древния персийски лечител и философ Авицена, който е считал, че „болестта е разногласие между душата и съзнанието на човека”. Лекарят трябва да ”лекува заедно с тялото и душата на човека”.

 

Екипът на медицински център Авицена се ръководи от неговата философия в лечението. Практикуваното от медицински център Авицена лечение се основава на няколко основни метода :

 

  • Конвенционалната /официална/ медицина
  • Алтернативни /нетрадиционни/ подходи 
  • Българска народна медицина

 

КАБИНЕТИ

Meдицински център Авицена разполага с кабинети в различни области на медицината - вътрeшни болeсти, професионални болести, хомеопатия, нефрология, ендокринология, кожни и венерически болести, акушер - генекология, уши- нос - гърло, хирургия, неврология, очни болести, ортопедия и травматологиа, псхиатрия и психология.

 

Целта е да предложи разнообразна лекарска помощ, концентрирана на едно място, пестейки време на пациентите в обикаляне на различни болници и поликлиники.


Всички кабинети са напълно оборудвани с най - модерна медицинска апратура, за да оказват по - детайлна и точна медицинска помощ.

 


Целият лекарски екип е обединен от разбирането, че лечението служи и се развива единствено и само в името и здравето на хората.

 

Записване за преглед :

 

от Понеделник до Петък
от 8:00 ч. до 20:00 ч. 
Събота - от 8:00 ч. до 18:00 ч. 
тел. - 028665580, 
GSM - 0894363074

 

ЕКИП

В медицински център Авицена работят едни от най - добрите лекари в различни специалности на медицината - вътрeшни болeсти, професионални болести, хомеопатия, нефрология, ендокринология, кожни и венерически болести, акушер - генекология, уши- нос - гърло, хирургия, неврология, очни болести, ортопедия и травматологиа, псхиатрия и психология.


Разполага и със специалисти в по - алтернативни области на лечението, които също са неделима част от бъдещето на медицината. Това са сфери като - диетология, билколочение, народна медицина и електро акупунктура.

 

Екипът на медицински център Авицена е обединен от разбирането, че лечението служи и се развива единствено и само в името на вашето здраве.

 

Клиника Авицена се стреми с етичност, професионализъм, коректност и отговорност във взаимоотношенията с всеки отделен клиент, да помогне за подобряването на здравето и начина на му живот.

 

Контакти

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД

Град София, Община Столична, кв. Стрелбище, ул. Орехова гора 17 Б
Телефон: 028665580
GSM: 0894363074, 0888818837
Факс: 028665580
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Столична

Регистър на здравеопазването

Български Регистри ООД, София

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша, позвънете на тел.: 0988/86-62-18 ..................... е със седалище град София. Създадена през 2001 година с основна дейност-хирургично лечен

СТМ ПЛЮС ООД

СТМ ПЛЮС ООД, София

СТМ ПЛЮС ООД Ви предлага следните услуги по направления: 1. трудова медицина - всичко необходимо за работодателя 2. измервания - фактори работна среда (ш

Регистър на здравеопазването

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ КАБИДЕНТ Д-Р БИЛЯНА СТОЯНОВА, София

Д-Р БИЛЯНА СТОЯНОВА - лекар по дентална медицина. Развива своята дейност в град София, ж.к. Люлин 9, ул. Тодор Г. Влайков 27, ет. 1. Д-р Биляна Стоянова е дентален лекар със специа

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ, София

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ е здравно заведение със седалище град София, ж.к. Борово, ул. Ястребец 11. Здравното заведение предоставя на своите пациенти и договорни партньори качествени

БИЛКОВА АПТЕКА ЦЕРИТЕЛ

БИЛКОВА АПТЕКА ЦЕРИТЕЛ, София

ЕТ Даттила-Добрина Атанасова Тилева развива дейността си в производството и търговията на диетични, диабетични, целебни храни и билки. Д-р Добрина Атанасова е диплом