Регистър на здравеопазването

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД, Град София

клиника авицена софия

клиника авицена софия, медицински център авицена софия

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД
Информация

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА започва своята дейност през 2000 година като частно лечебно заведение за извънболнична специализирана медицинска помощ.

 

Намира се в град София, кв. Стрелбищ, ул. Орехова гора № 17 Б /близо до Южен парк/.

 

Клиника Авицена е изградена като многопрофилен медицински център , предлагащ услугите на висококвалифицирани специалисти.

 

Медицинска помощ с високо качество, професионализъм, персонално отношение и грижа за всеки пациент са водещи принципи в работата на медицинския център.

 

Частна клиника Авицена извършва различни изследвания - клинични, биохимични, микро - биолигични и ехографски.

 

Авицена разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалисти, с богат опит в различни области на медицината.

 

Лекарският екип е обединен от теорията на древния персийски лечител и философ Авицена, който е считал, че „болестта е разногласие между душата и съзнанието на човека”. Лекарят трябва да ”лекува заедно с тялото и душата на човека”.

 

Екипът на медицински център Авицена се ръководи от неговата философия в лечението. Практикуваното от медицински център Авицена лечение се основава на няколко основни метода :

 

  • Конвенционалната /официална/ медицина
  • Алтернативни /нетрадиционни/ подходи 
  • Българска народна медицина

 

КАБИНЕТИ

Meдицински център Авицена разполага с кабинети в различни области на медицината - вътрeшни болeсти, професионални болести, хомеопатия, нефрология, ендокринология, кожни и венерически болести, акушер - генекология, уши- нос - гърло, хирургия, неврология, очни болести, ортопедия и травматологиа, псхиатрия и психология.

 

Целта е да предложи разнообразна лекарска помощ, концентрирана на едно място, пестейки време на пациентите в обикаляне на различни болници и поликлиники.


Всички кабинети са напълно оборудвани с най - модерна медицинска апратура, за да оказват по - детайлна и точна медицинска помощ.

 


Целият лекарски екип е обединен от разбирането, че лечението служи и се развива единствено и само в името и здравето на хората.

 

Записване за преглед :

 

от Понеделник до Петък
от 8:00 ч. до 20:00 ч. 
Събота - от 8:00 ч. до 18:00 ч. 
тел. - 028665580, 
GSM - 0894363074

 

ЕКИП

В медицински център Авицена работят едни от най - добрите лекари в различни специалности на медицината - вътрeшни болeсти, професионални болести, хомеопатия, нефрология, ендокринология, кожни и венерически болести, акушер - генекология, уши- нос - гърло, хирургия, неврология, очни болести, ортопедия и травматологиа, псхиатрия и психология.


Разполага и със специалисти в по - алтернативни области на лечението, които също са неделима част от бъдещето на медицината. Това са сфери като - диетология, билколочение, народна медицина и електро акупунктура.

 

Екипът на медицински център Авицена е обединен от разбирането, че лечението служи и се развива единствено и само в името на вашето здраве.

 

Клиника Авицена се стреми с етичност, професионализъм, коректност и отговорност във взаимоотношенията с всеки отделен клиент, да помогне за подобряването на здравето и начина на му живот.

 

Контакти

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР АВИЦЕНА ЕООД

Град София, Община Столична, кв. Стрелбище, ул. Орехова гора 17 Б
Телефон: 028665580
GSM: 0894363074, 0888818837
Факс: 028665580
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Столична

Регистър на здравеопазването

Дом за възрастни хора Миа 2004, София

Дом за възрастни хора Миа 2004 е официално открит през 2005 година, разположен в центъра на град София. Сградата, в която се помещава е просторна къща, намираща се на тихо и спокойно място. Баз

Регистър на здравеопазването

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания - София област, София

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания - София област е със седалище град София, бул. Столетов 67. Онкологичният диспансер осъществява дейността си като самост

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче