Регистър на здравеопазването

Медико - диагностична клинична лаборатория Медика - Лаб, Град Луковит

вирусологични изследвания луковит

вирусологични изследвания луковит, диагностична лаборатория луковит, диагностична лаборатория медика лаб, ежедневни зъболекарски услуги, ежедневни лабораторни услуги луковит, качествени медицински изследвания луковит, клинична лаборатория луковит, клинична лаборатория медика лаб, лаборатория в луковит, лаборатория за биохимични изследвания луковит, лаборатория за медицински изследвания луковит, лаборатория луковит, лаборатория медика лаб, лаборатория медика лаб луковит, лабораторни услуги луковит, мдкл медика лаб, мдкл медика лаб луковит, медика лаб луковит, препоръчана клинична лаборатория луковит, прецизни изследвания луковит

Медико - диагностична клинична лаборатория Медика - Лаб
Информация

Медико - диагностична клинична лаборатория Медика - Лаб е със седалище град Луковит.


Създадена с желание да се првърне в място, където да се правят качествени изследвания, където пациентите да бъдат посрещани и обслужвани с нужното внимание.


Притежава всички необходими лицензи и сертификати за извършване на своята дейност и е с капацитет на общопрофилна клинична лаборатория, която разполага с възможности за изпълнение на широк спектър от клинично-лабораторни анализи.


Медико - диагностична клинична лаборатория Медика - Лаб е оборудвана с най - модерната апаратура, отговаряща на всички съвременни изисквания за качество, прецизност и кратки срокове на изработване на тестовете.

 

Изследванията се извършват платено и по договор с НЗОК.


В лабораторията е осигурена безопасна среда при извършване на тестовете, както за пациентите, така и за медицинския персонал. Използват се така наречените затворени системи за вземане на кръв за еднократна употреба, които след изработване на пробите, се предават за изгаряне.


Осъществява се постоянен и непрекъснат външен качествен контрол.


Медико - диагностична клинична лаборатория Медика - Лаб непрекъснато разширява своята дейност, като работи с лекари и пациенти от град Луковит и селищата от Ловешка област.


Диапазонът от изследвания в лабораторията е изключително широк и непрекъснато се увеличава.


Цените на предлаганите изследвания са напълно достъпни и конкурентни.


Медико - диагностична клинична лаборатория Медика - Лаб разполага с екип от утвърдени специалисти, отлични професионалисти с богат опит, което е гаранция за качеството на лабораторната дейност.


Лабораторията има договор с НЗОК за обслужване на осигурени пациенти по съответните пакети дейности.


Управител - Д-р Галина Пешева.

 

 

 

Контакти

Хотел Щерев

Телефон: 069753933
GSM: 0887426528

Галерия

Още Здравни заведения в Община Луковит

Многопрофилна болница за активно лечение - Луковит

Многопрофилна болница за активно лечение - Луковит, Луковит

Многопрофилна болница за активно лечение –Луковит ЕООД е модерно здравно заведение, което предлага квалифицирана болнична диагностична, лечебна и рехабилитационна помощ на пациентите, нужда

Регистър на здравеопазването

Медико - диагностична клинична лаборатория Медика - Лаб, Луковит

Медико - диагностична клинична лаборатория Медика - Лаб е със седалище град Луковит. Създадена с желание да се првърне в място, където да се правят качествени изследвания, където пациентите да бъдат