Регистър на здравеопазването

Български Регистри ООД, Град София

лабораторни изследвания

лабораторни изследвания, обременяване с глюкоза, стерилна урина

Български Регистри ООД
Информация

 Ако желаете тази реклама да бъде Ваша позвънете на тел.: 0988/86-62-18

 

................е със седалище град София.

 

Утвърдила и наложила се на пазара, благодарение на високото си качество, на ниските цени за извършване на лабораторните изследвания. 

 

Екипът се стреми да предложи на своите пациенти най - доброто от световния опит. Осигурено е високо качество на обслужване на пациентите седем дни в седмицата с даване на готови резултати всеки ден.

 

Вземането на биологичен материал / най - често кръв / се извършва от висококвалифицирани специалисти в приятна обстановка. Резултатите могат да се вземат на място, чрез куриер, по пощата, по e-mail и чрез Интернет.


Осигуряването на безопасността и надеждноста за Вас и медицинския персонал при ежедневната работа с кръвни материали, се постига посредством използването на специална затворена система за вземане на кръв - Vacutainera на Becton Dickinson. Състои се от индивидуални комплекти за еднократна употреба които осигуряват на пациента удобство, ефективна защита и по-добро качество на пробите.


Създадената организация на лабораторната дейност гарантира високото качество, чрез специализираната автоматизирана лабораторна информационна система iLab 3.1. Посредством високата степен на автоматизация на процеса на регистриране на постъпващите материали за работа, съхранението и даването на резултатите,както и на вътрешно лабораторните дейности, се постига пълен контрол на целият процес от постъпването на заявката за работа до даването на готовия резултат. Всеки биологичен материал се етикира с уникален баркод етикет, който гарантиращ разпознаеваемостта на материала и веростта на получените данни.


Използват се утвърдени, съвременни методики за лабораторни измервания, апаратите и съоръженията отговарят на високите международни стандарти за качество (ISO 9001). Апаратите и съоръженията се инсталират и поддържат от специализирани технически служби или сервизи на фирмите производители.


Отделните диагностични направления се ръководят от тесни специалисти със съответни специалности - Клинична лаборатория, Микробиология, Паразитология, Хематология и Имунохематология. В лабораторията работи екип съставен от лекари, химици, инженери, биолози, лаборанти и помощен персонал. 


Има изградена система за вътрешен лабораторен контрол върху всички извършвани проби, съобразена с изискванията за добра лабораторна практика, както и с указанията на производителите на апаратура и диагностикуми. Участва в Националната система за външна оценка на качеството, резултатите от което доказват високата степен на точност.

 

Има сключен договор с НЗОК и при представяне на направление, позициите упоменати в него не се заплащат. Възможно е и смесено обслужване, при което отделни изследвания да са чрез НЗОК, а други - по частен път.


За удобство на пациентите резултатите могат да бъдат получени по интернет.

 

Контакти

Български Регистри ООД

Галерия

Още Здравни заведения в Община Столична

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод