Регистър на здравеопазването

МБАЛ ЧЕРНОМОРСКА БУРГАС ООД, Град Бургас

МБАЛ ЧЕРНОМОРСКА БУРГАС ООД
Информация

МБАЛ "Черноморска – Бургас"Най-голямото и ново здравно заведение в Югоизточния регион и Черноморието е част от 20-годишния опит на МБАЛ „Д-р Пенкови” в съчетание с технологии от бъдещето в медицината.

 

 

МБАЛ „Д-р Пенкови” ООД , е утвърдена организация, осигуряваща богати здравни услуги с най-съвременни технологии от 1992 г. насам, включваща в своя състав МБАЛ "Хаджи Димитър" в гр. Сливен, МЦ "Хаджи Димитър”, "Beaute"- специализирана болница за пластична и естетична хирургия, със СПА център.

 

 

МБАЛ „Черноморска – Бургас” стартира, чрез публично-частно партньорство в к-с „Меден рудник”, където са построени Многопрофилна болница на площ от 9 декара с медицински център на 5 декара - две сгради с топла връзка между тях.

 

 


За да разшири периметъра за предлагане на качествени здравни услуги, най-новата болница в Бургас – МБАЛ „Черноморска” пледлага комплексна грижа във всяка област на медицината на високо ниво.

 

 


МБАЛ „Черноморска – Бургас” разполага с:

 

18 отделения, оборудвани с апаратура от най-високия клас в медицинската техника и база, напълно обезпечена с антибактериално покритие за сигурността на пациентите и медицинския персонал;

 

В базата на МБАЛ „Черноморска – Бургас” влизат:

 

 

12 операционни зали, оборудвани с най-високият клас медицинска апаратура, собствена стерилизация и HEPA –филтри , система за медицински газове на Dräger. Операционни инструменти на Aesculap 3 родилни зали, за инивидуална грижа 3 напълно оборудвани линейки, със съвременна медицинска техника.

 

 

За комфорта на нашите пациенти:

 

В отделенията на МБАЛ „Черноморска” – Бургас са осигурени общо 212 легла, разпределени в двойни и самостоятелни стаи, с отеделен санитарен възел. За болните на денонощно разположение са медицински екипи и лекари специалисти.

 

 

Всяко едно легло е оборудвано със системата „Smart modul”. Той позволява пациентите да имат видеовръзка с лекуващият ги екип, да имат пълен интернет достъп, както и да гледат телевизия или да общуват с близките си, чрез мултимедия, директно от леглото си.

 

 

МБАЛ „Черноморска – Бургас” е обезпечила цялата база с най-високия клас антибактериално покритие от пода до таваните на сградата за 100% сигурност на своите пациенти.

 

 

МБАЛ „Черноморска – Бургас” - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината!

 

 

Посветени на Вашето здраве!

 

Контакти

Бунгало Мотокаравана

Град Бургас, Община Бургас, няма посочен адрес
Телефон: 056707606
Интернет сайт: www.mbalchernomorska.eu/

Галерия

Още Здравни заведения в Община Бургас

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Гогов-Коруджиев-Лъджева

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Гогов-Коруджиев-Лъджева, Бургас

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Гогов-Коруджиев-Лъджева е създадена през 2005 година в град Бургас. Специализирана в областта на микробиологичните и паразитологични изсле

Многопрофилна болница за активно лечение Д-р Маджуров ООД

Многопрофилна болница за активно лечение Д-р Маджуров ООД, Бургас

Многопрофилна болница за активно лечение Д-р Маджуров ООД е създадена на базата на Специализирана хирургична болница Бургас - Първата частна хирургична болница в Бургас /Третата частна болни

Многопрофилна болница за активно лечение - Лайф Хоспитал ЕООД

Многопрофилна болница за активно лечение - Лайф Хоспитал ЕООД, Бургас

Многопрофилна болница за активно лечение - Лайф Хоспитал е открита през 2007 година. През всички тези години посредством своята дейност, лечебното заведение затвърди добрия си имидж н

ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - Д-Р Д. К. МАРАНГОЗОВА

ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - Д-Р Д. К. МАРАНГОЗОВА, Бургас

Д-Р ДИМИТРИНА МАРАНГОЗОВА е практикуващ дентален специалист. Кабинетът по дентална медицина на Д-р Марангозова се намира в град Бургас, к-с Славейков, бл. 139, ет. 1. Предл