Регистър на здравеопазването

МБАЛ СВЕТА КАРИДАД ЕАД, Град Пловдив

МБАЛ СВЕТА КАРИДАД ЕАД
Информация

МБАЛ СВЕТА КАРИДАД ЕАД

Многопрофилна болница за активно лечение Света Каридад се намира в град Пловдив, кв. Въстанически - юг, бул. Никола Вапцаров 23а.

 

Сградата е проектирана и изпълнена в съответствие не само на действащите санитарно - хигиенни нормативи и изисквания за достъпност на средата, но и на европейските медицински стандарти.

 

МБАЛ Света Каридад разполага с :

 

Отделение за образна диагностика


Клиничната лаборатория


Рентген


Компютърен томограф


Ангиографска зала

 

Консултативно - диагностичният блок, включва лекарски кабинети, манипулационни, регистратура и приемно фоайе.


Вътрешно отделение

 

Отделение по Кардиология, включващо болнични стаи стационар, лекарски кабинети, стаи за сестрите, манипулационна и други помощни помещения.


Общ Операционен блок с две операционни зали и четири операционни маси, болнични стаи по Обща хирургия, Съдова хирургия, Ортопедия и Травматология.


ОАИЛ с интензивна зала за шест легла.


МБАЛ Света Каридад разполага с нови, последни разработки на високотехнологични медицински уреди и оборудване на марките Olimpus, Simens, Toshiba и Hitachi.

 

Модерно оборудваната болница, високо професионалните екипи, операционният блок и реанимацията гарантират в максимална степен сигурността на пациентите по време на операции и интензивното им лечение.

 

Болницата има договор със Здравната каса и приемат по клинични пътеки.

 

Пациентите се приемат по график, могат да избират конкретен медицински екип, самостоятелна стая и по скъпи консумативи, като това става срещу допълнително заплащане.

 

МБАЛ Света Каридад се стреми да осигурява болнична помощ на равнището на добрата медицинска практика, да повиши качеството на живот на пациентите и техните близки като облекчава, лекува и отстранява основните и свързаните с тях заболявания.

 

Контакти

МБАЛ СВЕТА КАРИДАД ЕАД

Град Пловдив, Община Пловдив-град, бул. Никола Вапцаров 23а
Телефон: 032396900, 032396901
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Пловдив-град

Д-Р ДАНИ ЯКУБ

Д-Р ДАНИ ЯКУБ, Пловдив

Д-р Дани Якуб е специалист по дентална медицина – хирург, стоматолог и имплантолог. В кабинета на Д-р Якуб се извършват спешни стоматологични хирургични интервенции. Кабинетът е

Регистър на здравеопазването

ДОКТОР АТАНАС ГЮЛЕВ, Пловдив

Д-Р АТАНАС ГЮЛЕВ е специалист по ушно-носно-гърлени болести, практикуващ в град Пловдив, ул. Перущица № 1А, отделение УНГ. Завършил cпeциaлнocт УHГ в Meдицинcĸи yнивepcитeт град Πл

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ СВ. ПАНТЕЛЕЙМОН - ПЛОВДИВ ЕООД

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ СВ. ПАНТЕЛЕЙМОН - ПЛОВДИВ ЕООД, Пловдив

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ СВЕТИ ПАНТЕЛЕЙМОН е лечебно заведение на територията на град Пловдив, кв. Кючук Париж, бул. Н. Й. Вапцаров 9. Модерно здравно заведение, което

АУДИО МЕД БГ ЕООД

АУДИО МЕД БГ ЕООД, Пловдив

В Центъра за слухопротезиране на Аудио Мед БГ, при предварително записан час, получавате безплатно изследване на слуха, както и безплатна помощ при изготвяне на нужните документи за получава