Регистър на здравеопазването

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ДОВЕРИЕ АД, Град София

безкръвен метод за диагностика софия

безкръвен метод за диагностика софия, специалисти по ортопедия софия, рехабилитационна медицина софия, отделение по физикална медицина софия, модерна медицинска помощ софия, мбал доверие, качествени здравни грижи софия, качествена медицинска помощ софия, доверие , безкръвен метод за лечение софия, специалисти по травматология софия

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ДОВЕРИЕ АД
Информация

МБАЛ Доверие е модерен медицински комплекс, разделен функционално на диагностично-консултативен център и многопрофилна болница за активно лечение. Болница  Доверие е една от първите частни болници в България. Създадена е в края на 2005 г. и вече над 10 години е част от „Доверие Обединен холдинг” АД. Тя е модерна, европейска болница, различна от стандартните български болници във всяко отношение, като предлага много по-съвременно обслужване, апаратура и леглова база.

 

На разположение на пациентите на МБАЛ Доверие са:

 

-  Медицински център, разполагащ със собствени лаборатории и високотехнологично                      

   диагностично оборудване

-  9 специализирани отделения за болнична помощ

-  4 операционни зали и стационар от над 100 легла

 

Освен високотехнологично оборудване и специализирани отделения, медицински комплекс Доверие, може да предложи на своите пациенти   оперативно лечение с единствената в гр. София система за роботизирана хирургия „Да Винчи”. Над 80% от всички диагностични и лечебни процедури се извършват чрез прилагане на минимално инвазивен (безкръвен) метод от висококвалифицирани екипи чрез съвременна ендоскопска апаратура.

 

Екипът на МБАЛ Доверие се стреми да се грижи за здравето на пациентите си, като им осигурява не само висококачествена медицинска помощ, но и максимално добро съпътстващо обслужване. Затова разработи и внедри система за получаване и анализ на обратната връзка от пациентите. Чрез нея всички мнения и препоръки достигат до управленските екипи. По този начин очакванията и реалните нужди на пациентите на болница Доверие взимат ключова роля при оценката на работата на медицинския комплекс и взимането на най-правилните решения.

 

Ръководните принципи в работата на екипа на МБАЛ Доверие са:

 

  • Безотказност
  • Професионализъм
  • Качество
  • Коректност
  • Висок морал, Човещина и Етика

 

За удобство на своите пациенти, от 1 юни 2016 г., болница Доверие е с ново работно време и предоставя на своите пациенти достъп до най-търсените диагностично-консултативни услуги вече и в съботните дни.

 

Повече информация относно медицински комплекс Доверие може да намерите на http://www.mbal.doverie.bg.

 

 

Контакти

Семеен хотел Аси

Град София, Община Столична, няма посочен адрес
Телефон: 024036100, 070020343
Факс: 034036822
Интернет сайт: www.mbal.doverie.bg

Галерия

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ДОВЕРИЕ АД
МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ДОВЕРИЕ АД
МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ДОВЕРИЕ АД
МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ДОВЕРИЕ АД

Още Здравни заведения в Община Столична

Медицински център за интегративна медицина

Медицински център за интегративна медицина, София

Първaта и единствена за момента в България Клиника за лечение на хронични и онкологични заболявания с методите на интегративната медицина отвори врати през 2006 год. в гр. София, ж.к. Дружба 2, ул. Де