Регистър на здравеопазването

МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД, Град Севлиево

24 часово медицинско обслужване севлиево

24 часово медицинско обслужване севлиево, акредитирана болница севлиево, акредитирано лечебно заведение севлиево, акта медика севлиево, болница акта медика севлиево, здравно заведение акта медика севлиево, качествено медицинско обслужване севлиево, лечебно заведение акта медика севлиево, мбал акта медика севлиево, медицинска клиника акта медика севлиево, най доброто медицинско обслужвне севлиево, оптимален комфорт по време на лечение, първокласно медицинско обслужване, уютно и комфортно лечебно заведение севлиево

МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
Информация

МБАЛ АКТА МЕДИКА EООД

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ АКТА МЕДИКА ООД - Севлиево стартира дейността си през 2007 година. Болницата е многопрофилна, разполага с петдесет легла, като лечението се осъществява в шест отделения. Лечебното заведение е акредитирано от Министерство на здравеопазването и е оценено с 5 звезди.


През 2011 година започна процес на международна акредитация по стандартите за качество, сигурност и безопасност на пациентите на JCI. МБАЛ Акта Медика ЕООД е акредитирана от Министерство на здравеопазването с оценка отличен за период от пет години.

 

Лечебното заведение има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса за лечение по седемдесет клинични пътеки.

 

АКТА МЕДИКА поддържа партньорски отношения с Анадолу Медикъл Център, Турция, за да предложи медицинска грижа на пациенти, нуждаещи се от по - сложни процедури.

 

Всеки пациент на болницата може да заяви своето персонално предпочитание кой да бъде неговият лекуващ лекар, хирург, анестезиолог, друг медицински специалист или екип.

 

Има възможност за настаняване в самостоятелна стая или в стая с две, три или четири легла. Болничните стаи са оборудвани с TV приемник, кабелна телевизия, интернет и обслужване от болногледач. В случай, когато пациента се нуждае от постоянен придружител, може близък да бъде с него по време на престоя в болницата.

 

Пациентите на МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ АКТА МЕДИКА доплащат, според диагнозата, за скъпо струващи консумативи, които не са включени в клиничната пътека и не се заплащат от НЗОК.

 

Здравното заведение работи 24 часа в денонощието.

 

МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД разполага с :

 

 

  • Акушеро - гинекологично отделение

 

  • Ортопедо - травматологично отделение

 

  • Вътрешно отделение

 

  • Детско отделение

 

  • Отделение за анестезия и интензивно лечение

 

  • Отделение Уши - нос - гърло

 

  • Хирургично отделение

 


АКТА МЕДИКА се стреми всеки пациент да получи първокласно медицинско обслужване и оптимален комфорт по време на своя престой в лечебното заведение.

 

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ АКТА МЕДИКА ООД се е наложилa и утвърдила, като различното лечебно заведение, фокусирало се върху качеството, което постига чрез професионализма на хората, работещи в него.

 

 

 

Контакти

Семеен хотел Божана

Телефон: 067534502
Факс: 067534501
Интернет сайт: akta-medika.eu

Галерия

МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД
МБАЛ АКТА МЕДИКА ООД

Още Здравни заведения в Община Севлиево

КЛИНИКА АКТА МЕДИКА

КЛИНИКА АКТА МЕДИКА, Севлиево

От 2000 г до момента успешно се реализира модел за частно здравеопазване в клиника АКТА МЕДИКА Севлиево. Затворен цикъл на обслужване. Пациентите имат възможност под един покрив за максимално кратко в