Регистър на здравеопазването

КЛИНИКА АКТА МЕДИКА, Град Севлиево

КЛИНИКА АКТА МЕДИКА
Информация

От 2000 г до момента успешно се реализира модел за частно здравеопазване в клиника АКТА МЕДИКА Севлиево. Затворен цикъл на обслужване. Пациентите имат възможност под един покрив за максимално кратко време да получат високо-качествено обслужване.

 

Качествено обслужване може да се осигури само от хората. Ето защо за нас служителят е вътрешен клиент и той е не по-малко важен от пациента.

 

Благодарение на хората с професионални и личностни качества Ние можем да осигурим очакваното от пациента ниво на обслужване и дори да надхвърлим неговите очаквания, което е и наше стратегическо намерение.

 

Клиниката започва дейността си с началото на здравната реформа в България. През периода 2000 - 2008 г. непрекъснато се разширява пакета от предлагани медицински услуги.

 

Общо практикуващите ни лекари обслужват почти 90% от селското населението
на Община Севлиево, чрез мрежа от Селски здравни участъци.

 

Профилактичната дейност е изнесена до пациента, което е максимално улеснение за него. По предварителен план се осъществяват профилактични дейности, като на място се oсигурява екип от лекар, медицинска сестра и медицински лаборант. Това гарантира качественото и навременно осъществяване на профилактична дейност и носи добавена стойност за нашите пациенти.

 

МИСИЯ

Мисията на АКТА МЕДИКА е:


„За нас Вашето време е ценно, колкото и нашето, но най-ценно е високото качество на обслужване, за да са взаимни усмивките ни!”

 


Какъв е нейният смисъл?


Времето е най-ценният и ограничен ресурс и затова ние предлагаме затворен цикъл на обслужване. Пациентите имат възможност под един покрив за максимално кратко време да получат високо-качествено обслужване.
Затворен цикъл на обслужване означава, че когато дойдете при Вашият ОПЛ с конкретен проблем, Вие веднага ще можете да направите и консултация с тесен специалист, да Ви бъдат извършени разширени клинико лабораторни и имунологични изследвания , необходимата образна и функционална диагностика и ако е необходимо на база тази диагностика да постъпите за болнично лечение. Така съкращавате значително времето от правилната диагностика до лечението, което е едно значително удобство. Сътрудничеството и работа в екип между личните лекари и тесните специалисти е в полза за Вашето здраве, тъй като не се къса връзката и Вашият личен лекар има непрекъсната информация относно развитието и решението на Вашият здравословен проблем.
Качествено обслужване може да се осигури само от хората. Ето защо за нас служителят е вътрешен клиент и той е не по-малко важен от пациента. Благодарение на хората, с техните професионални и личностни качества, ние можем да осигурим очакваното от пациента ниво на обслужване и дори да надхвърлим неговите очаквания, което е и наше стратегическо намерение.

Контакти

КЛИНИКА АКТА МЕДИКА

Град Севлиево, Община Севлиево, ул. Никола Петков 60
Телефон: 067534502
Интернет сайт: www.aktamedika.org

Галерия

Още Здравни заведения в Община Севлиево

КЛИНИКА АКТА МЕДИКА

КЛИНИКА АКТА МЕДИКА, Севлиево

От 2000 г до момента успешно се реализира модел за частно здравеопазване в клиника АКТА МЕДИКА Севлиево. Затворен цикъл на обслужване. Пациентите имат възможност под един покрив за максимално кратко в