Регистър на здравеопазването

ИМПЛАНТ Г ООД, Град Етрополе

ацетабуларна капсулa

ацетабуларна капсулa, ацетабуларната ямка, ендопротези, ендопротези на големи стави, ендопротези тип имплант, изработване на лакътна става, индивидуална раменна става, производител на бутикови производи, производител на ендопротези, производител на изкуствени стави , производител на ортопедични импланти, производител на производи, производител на тазобедрена ендопротеза, производство на индивидуални ендопротези

ИМПЛАНТ Г ООД
Информация

Информация

Имплант Г ООД е фирма специализирана в производството на ортопедични импланти.


Комапнията се е утвърдила като лидер в производството на специализираните продукти в страната. Опитът и знанията на екипа, над 20 години,  са причината тя да е предпочитан партньор за работа не само у нас, но и на Балканите.

 


Имплант Г ООД разполага със собствена база, което я откроява като една от малкото фирми, затварящи самостоятелно целия производствено технологичен процес на едно място. Дружеството не прибягва до услугите на подизпълнител за производството на своите продукти, като по този начин се осъществява непрекъснат контрол върху процеса, а това позволява поддържането на високия стандарт и критерий за качество. 

 

 

В базата на фирмата се извършват всички процеси по изковаване на заготоеки, механична обработка на изделията с помощта изцяло на цифрово програмни машини. Ръчните дейности: шлосерски операции, песакостуйване и почистване се извършват от високо квалифицирани работници с дългогодишен стаж. Стерилизацията и опаковането на продуктите се осъюествява в чиста, сертифицирана стая, отговаряща на Европейските директиви. 

 

 

Производството на ендопротезите се осъществява с помощта на цифрови програмни машини, които разполагат с голям клас на точност, съобразен с международните изисквания и стандарти.

 

 


Фирмата разполага със собствен софтуерен продукт, създаден на базата на рентгенов и друг информационен материал. Тази система позволява производството на конвенционални и индивидуални ендопротези на тазобедрената и другите човешки стави. Гамата от протези се изработва висококачествена титаниева сплав и материали, отговарящи на световните и европейски стандарти.

 

 

Имплантирането на изкуствените стави на фирма Имплант Г ООД има за цел да премахване болковия синдром, подобряване обема на движение и връщането нa пациента към нормалния начин на живот.

 

 

Контакти

ИМПЛАНТ Г ООД

GSM: 087745367, 0886851468, 0886331132
Факс: 072063430
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Етрополе

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПРОФ. Д-Р АЛЕКСАНДЪР ГЕРЧЕВ ЕТРОПОЛЕ

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПРОФ. Д-Р АЛЕКСАНДЪР ГЕРЧЕВ ЕТРОПОЛЕ, Етрополе

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПРОФ. Д-Р АЛЕКСАНДЪР ГЕРЧЕВ е здравно заведение със седалище град Етрополе, ул. Бригадирска № 1. Здравеопазването в Етрополе води своето начало от 193