Регистър на здравеопазването

ЕТ ХИПОКРАТ-Д-Р ВЕРГИНИЯ ГЕОРГИЕВА, Град София

ЕТ ХИПОКРАТ-Д-Р ВЕРГИНИЯ ГЕОРГИЕВА
Информация

ЕТ ХИПОКРАТ-Д-Р ВЕРГИНИЯ ГЕОРГИЕВА

ЦЕНТЪР ЗА ПРИРОДНА МЕДИЦИНА И ГЛАДОЛЕЧЕНИЕ Д-Р ВЕРГИНИЯ ГЕОРГИЕВА предлага комплексно решение за лечение на редица заболявания, рехабилитация и пълно възстановяване, чрез прилагане на клинични, медицински и природосъобразни средства по време и след провеждане на лечението.


Прилага се уникална българска система, включваща основно плодово - чаен разтоварителен режим на хранене и използване на природосъобразни медикаменти и средства, създадена от народния лечител Лидия Ковачева, допълнена и развита от нейната последователка н.с. д-р Вергиния Георгиева.


Тази система съчетава природни и алтернативни методи на лечение - лечебно хранене, физиотерапия, билколечение, апитерапия, аурикулотерапия, психотерапия, акупресура, климатолечение и водолечение с минерална вода.


Терапията протича в санаториалнo - курортни условия в град Банкя, на дванадесет километра от София. Банкя съчетава наличие на лечебен климат, минерални извори и чудесна санаториално-курортна обстановка.


Центърът разполага със свръхмодерна апаратура Бодискенер Сензитив 500, разработена от екип от лекари, биохимици, ядрени физици, фармаколози и редица други специалисти. Проектирана е за нуждите на космически програми и е използван за експресна диагностика, лечение и възстановяване на космонавтите преди и след полет.

 

Апаратурата осигурява пълна оценка на общото здравословно състояние на клетъчно и субклетъчно ниво, определяйки диагноза, история на заболяването, прогноза за развитието му и ефективността на лекарствени средства с които му се въздейства. Нещо повече - апаратът може да въздейства в редица случаи в борбата с установеното заболяване чрез специализирани терапевтични сеанси.

 

Възползвайте се от уреда за йонна детоксикация - високотехнологично устройство, което помага на тялото да се пречиства само посредством детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана.

 

Процедурата пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията. Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло.

ЕКИП

В центъра за природна медицина и гладолечение Д-р Вергиния Георгиева можете да разчитате на обединените знания, усилия и опит на специално подбран и балансиран екип :

 

  • Д-р Вергиния Георгиева - основател и научен ръководител
  • Д-р Мария Сапунджиева - обща медицина, хомеопатия, алтернативни терапии
  • Стефка Плашкова - сътрудник
  • Терапевти и инструктори - сертифицирани и доказани специалисти

 

Контакти

ЕТ ХИПОКРАТ-Д-Р ВЕРГИНИЯ ГЕОРГИЕВА

Град София, Община Столична, ж.к. Надежда 1 бл. 111, партер, ап.2
Телефон: 029801777
GSM: 0878544668
Интернет сайт: www.doctorgeorgieva.com

Галерия

Още Здравни заведения в Община Столична

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод