Регистър на здравеопазването

ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ, Град София

дермато венерология

дермато венерология, дерматологична клиника софия, дерматологична хирургия, детска дерматология, естетична дерматология, лечение заболявания на кожата, лечение на полово предавани инфекции

Галерия

ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ
ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ
ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ
ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ
ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ
ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ
ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ

ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ
Информация

ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ

ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ e здравно заведение в град София, кв. Дървеница, ул. Бели мел № 2 а, предлагащо специализирана извънболнична медицицинска помощ, в областта на дермато - венерологията.

 

Регистратура е важна част от клиниката, където най - младата част от екипа, има мисия да организира Вашия престой в клиниката, пестейки времето Ви и усилия при необходимост от ползване на дерматологичните услуги.

 

В дерматологичните кабинети ще получите консултация относно всички проблеми, които имате с Вашата кожа. Специалистите, работещи в клиниката са подготвени да отговорят на Вашите очаквания и да намерят разрешение на проблемите Ви в областта на общата, детската, хирургичната и естетична дерматология.


В кабинета по полово - предавани инфекции, може да се консултирате със специалист, в случай, че се страхувате и незнаете как да се предпазите от полово - предавана инфекция, ако имате съмнение, че сте се инфектирал с такава или имате опасения, че можете да я предадете на партньора си.


Манипулационната е тази част от клиниката, в която се осъществяват широк спектър от дермато - хирургични манипулация - отстраняване на бенки, премахване на брадавички, кожни биопии и други. Тук се провеждат и множество дермато - естетични процедури - инжектиране на ботулинов токсин, временни попълващи средства, химически пилинг и мезотерапия, целящи да Ви накарат да се почувствате подмладени и освежени.


Дерматологична клиника София разполага с екип от млади, мотивирани специалисти, отлични професионалисти, с богат опит в диагностиката и лечението на :

 

  • Заболявания на кожата при възрастни и деца
  • Полово - предавани болести
  • Дерматохирургия
  • Естетична дерматология


Екипът от лекари, работещи в клиниката са придобили клиничния си опит в отделенията по дерматология и венерология на Александровска болница, Медицински университет - София, Токуда болница - София, Медицински университет - Плевен и Медицински комплекс Полимед.


В Дерматологична клиника София можете да направите консултация и с направление №3 от НЗОК, издадено от личния Ви лекар или друг специалист.

 

Контакти

ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА СОФИЯ

Град София, Община Столична, кв. Дървеница, ул. Бели мел № 2 а
Телефон: 024721356
GSM: 0879051503
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Столична

Регистър на здравеопазването

Дом за възрастни хора Миа 2004, София

Дом за възрастни хора Миа 2004 е официално открит през 2005 година, разположен в центъра на град София. Сградата, в която се помещава е просторна къща, намираща се на тихо и спокойно място. Баз

Регистър на здравеопазването

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания - София област, София

Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания - София област е със седалище град София, бул. Столетов 67. Онкологичният диспансер осъществява дейността си като самост

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче