Регистър на здравеопазването

Дерматологична клиника Dermavist, Град Пловдив

dermavist

dermavist, богата гама от естетични услуги пловдив, дермавист пловдив, дермавист решава всеки проблем с вашата кожа, дерматовенеролог др ива стоилова, дерматовенеролог и естетичен лекар пловдив, дерматологична клиника дермавист, дерматологична клиника дермавист пловдив, дерматологична клиника пловдив, добри дерматологични специалисти пловдив, добър специалист по естетична медицина пловдив, доктор албена паскалева, доктор ива стоилова, др ива стоилова дерматовенеролог, др ива стоилова лекар по естетична медицина, естетична медицина дермавист пловдив, клиника по естетична медицина пловдив, лекар по естетична медицина др ива стоилова, модерни апаратни и инжекционни процедури, подмладете лицето си без операции, предпочитана дерматологична клинка пловдив, препоръчан добър дерматовенеролог в пловдив, препоръчан лекар по естетична медицина пловдив, препоръчан център по дерматология пловдив, препоръчан център по естетична медицина пловдив, препоръчана дерматологична клиника пловдив, процедури в естетичната медицина пловдив, център по дерматология дермавист, център по дерматология пловдив, център по естетична медицина дермавист, център по естетична медицина пловдив

Дерматологична клиника Dermavist
Информация

Информация

Дерматологична клиника Dermavist - Пловдив, бул. Марица №25 се грижи за красотата, комфорта и доброто самочувствие на своите клиенти, желаещите да поддържат перфектен външен вид. Предлага иновативни медицински услуги, за естетика и грижа на кожата, лицето и тялото.

 

В забързаният и динамичен двадесет и първи век, изискванията за перфектен външен вид на съвременната българска жена стават все по - високи.


Всяка жена иска да бъде прекрасна, искряща и преди всичко - винаги различна и привлекатела. В приятна и релаксираща обстановка, екпертите на Дерматологична клиника Dermavist ще Ви помогне да постигнете желания ефект, за да сте неустоима във всеки един момент от Вашето ежедневие.

 

В която и професионална сфера да се реализирате, какъвто и да е личният ви начин на живот, винаги имате и ще имате нужда от красотата - от грижа на кожата, лицето и тялото.

 

Dermavist е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазии по преобразяване на Вашата външност, където ще получите ново самочувствие, усещане за красота и младост.


Предлаганите процедури и терапии, могат да се използват самостоятелно или в комбинация, за да подмладите външния си вид, да сте винаги различни и привлекатели.

 

Екип от висококвалифицирани експерти с богат опит в грижата за кожата и медицинската естетика, съчетават световни практики за ревитализация на кожата с надеждните изпитани методи за постигане на естествено красив външен вид.

 

В Kлиника Dermavist използват на най-новите лазерни апарати за лечение и разкрасяване, тъй като те са най-безопасни и практически най-малко инвазивни. Доверявайки се на иновативни методи, специалистите в Dermavist се придържат и към вековните традиции за здравето на кожата.

 

Ако желаете да сте стилини и красиви, да поддържате перфектен външен вид посетете Дерматологична клиника Dermavist, където ще се погрижат за Вашето добро самочуствие.

 

Контакти

Дерматологична клиника Dermavist

Град Пловдив, Община Пловдив-град, бул. Марица 25
Телефон: 032940606
GSM: 0888775823, 0879496401
Интернет сайт: dermavist.com

Галерия

Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist
Дерматологична клиника Dermavist

Още Здравни заведения в Град Пловдив

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Денонощна аптека Мальовица

Денонощна аптека Мальовица, Пловдив

Аптека Мальовица, град Пловдив, бул. Васил Априлов 68 е един от лидерите в аптечния бранш. Извършва търговия с готови лекарствени средства. Предлага всичко необходимо за вашето здраве - широк спектър

Регистър на здравеопазването

ЕТ Д-р Недка Стайкова-Стоянова - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ, Пловдив

Д-р Недка Стайкова-Стоянова е практикуващ лекар - извършващ диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни в град Пловдив, ул. Гергана № 7, ДКЦ ІV, ет. 1. Специалист с дългого