Регистър на здравеопазването

Дентална клиника Медстом, Град София

dental clinics medstom

dental clinics medstom, дентален център в центъра на софия, дентален център медстом м еоод, дентална клиника, дентална клиника в софия център, дентална клиника в центъра на софия, дентална клиника медстом дондуков, добри дентални специалисти софия център, добри дентални услуги в центъра на софия, добри зъболекарски услуги в центъра на софия, зъбни импланти цени в клиника софия, качествени дентални импланти в клиника софия, качествени дентални услуги в центъра на софия, качествени дентални услуги софия, качествени зъбни импланти в клиника софия, качествени зъболекарски услуги в центъра на софия, клиника медстом дондуков, медико дентален център медстом, медстом, предпочитана дентална клиника в центъра на софия, препоръчан дентален център в софия, препоръчан добър зъболекар софия център, препоръчан добър имплантолог софия център, препоръчан добър орален хирург софия център, препоръчана дентална клиника в софия, препоръчана дентална клиника софия, специализиран медико дентален център медстом, специализирана дентална клиника в центъра на софия, специализирана дентална клиника медстом софия, специализирана дентална помощ софия

Дентална клиника Медстом
Информация

Дентална клиника Медстом

Дентална клиника Медстом е една от първите в България, основана през 2002 година. Името "Медстом" е гаранция за добро обслужване и висококачествени дентални услуги, със слоган - „Грижа и отговорност за вашето здраве“.

 

Клиниката разполага с оборудване, отговарящо на най-високите стандарти за качество. Работи с висококачествени материали на водещи световни производители, формира затворен цикъл на диагностика и лечение, посредством собствена дигитална рентгенова лаборатория и партньорски отношения с едни от водещите зъботехнически лаборатории в София.

 

Повече от 20 години Клиника Медстом обновява своята визия и апаратура, осигурява комфорт и прецизно лечение на хиляди пациенти, които могат да разчитат на изключителна професионална и експертна грижа от висококвалифицираните дентални специалисти.

 

Дентална клиника Медстом е оценена и одобрена за съответствие с изискванията на ISO 9001:2008 І ЕN ISO 9001:2008 І БДС ЕN ISO 9001:2008.

 

Обхватът на стандарта ISO 9001:2008 е:

 

 

Цялостно дентално обслужване, включително: профилактично, консервативно и терапевтично лечение; естетично зъболечение; детско зъболечение; ортопедично обслужване (протезиране и фасетиране); ортодонтия; лицево-челюстна и орална хирургия; парадонтология; дентална имплантология; физиотерапия; дентални-дигитални рентгенови снимки.

 

 

Ползата от ISO 9001:2000 е, че се поддържа постоянно качество на здравните услуги, непрекъснато прилагане на добри практики, най-добри грижи за пациентите и международно признание за модела на управление на Клиника МЕДСТОМ.

 

 

Стандартът ISO 9001:2008 е „Система за управление на качеството”, която включва изисквания за управление, които задължават съответната институция или организация да се фокусира върху изискванията на клиента, управлението на процесите и непрекъснатото усъвършенстване на дейностите.

 

 

Целта на стандарта е да подкрепи организациите в стремежа им за управление на качеството, което означава, че те трябва да спазват нормативните изисквания, да повишават удовлетвореността на клиентите и непрекъснато да подобряват дейността си.

 

 

Контакти

 

Дентална клиника Медстом

 

гр. София 1000

бул. Княз Александър Дондуков №26 А

тел.: +359 2 981 00 00

Мобилен: +359 896 693 220

е-mail: information@medstom.com

 


Работно време


понеделник - събота: 08.30 ч. - 20.00 ч.
официални празници: 10.00 ч. - 18.00 ч.
неделя: почивен ден

 

 

РЕНТГЕНОВА ЛАБОРАТОРИЯ


понеделник - петък: 11.00 ч. - 17.00 ч.
събота, неделя и официални празници: почивен ден

 

Клиниката работи с НЗОК !

 

 

Контакти

Дентална клиника Медстом

Град София, Община Столична, бул. Княз Александър Дондуков 26 А
Телефон: 029810000
GSM: 0896693220
Интернет сайт: medstom.com

Галерия

Дентална клиника Медстом
Дентална клиника Медстом
Дентална клиника Медстом
Дентална клиника Медстом
Дентална клиника Медстом
Дентална клиника Медстом
Дентална клиника Медстом
Дентална клиника Медстом

Още Здравни заведения в Град София

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод

Д-р Симеонка Цацова - Специалист по детски болести

Д-р Симеонка Цацова - Специалист по детски болести, София

Д-Р СИМЕОНКА ЦАЦОВА е личен лекар и специалист по детски болести. Притежава квалификации по шуслерова терапия и хомеопатия. Кабинетът по детски болести на д-р Симеонка Цацова се намира