Регистър на здравеопазването

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР Д-Р КЪНЕВ, Град София - Услуги

дентален център д р кънев софия

дентален център д р кънев софия, дентална помощ софия, дентални услуги софия, стоматологична практика софия

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР Д-Р КЪНЕВ
Услуги

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР Д-Р КЪНЕВ

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР Д-Р КЪНЕВ предлага услуги в областта на имплантологията, ортодонтията и естетичната стоматология.


Извършва пълна гама стоматологични услуги, включващи първична медицинска, извънболнична помощ в областта на зъболечението и денталната медицина.

 

Дентален център д-р Кънев разполага със съвременна техника, използват се висококачествени материали при лечение и профилактика на зъбите и устната кухина.

 

Високото качество на услугите и индивидуално внимание към всеки отделен клиент са гарантирани.

 

Дентален център д-р Кънев предлага качествено зъболечение на достъпни цени.

 

Клиниката разполага с лаборатория, което осигурява бързина, качество и индивидуален подход при решаването на ортопедични проблеми и такива, свързани с естетичното възстановяване.

 

Екипът на дентален център д-р Кънев, залагат на качеството, което е гарантирано от висок професионализъм и дългогодишен опит, модерна техника и инвестиции в нови технологии.

 

Имплантология


Имплантатите позволяват да се възстанови дъвкателната способност на пациенти, които са загубили голяма част от естествените си зъби. Много удачно е поставянето на имплантат в случаите, когато има един единствен липсващ зъб, тъй като това позволява да се възстанови зъбната редица без да се изпиляват съседни зъби за изработването.

 

Ортодонтия


Естетиката е важна, усмивката е самочувствие, правилната захапка е здраве. Всеки желае бели, добре подредени зъби и перфекна усмивка.


Кривите и неправилно подредени зъби са не само естетичен проблем. Те водят до редица усложнения, напредващи все повече с възрастта по - бързо натрупване на плака, поради невъзможност от правилно почистване, лош дъх и кървене на венците, повишаване на кариозността.


Неправилната захапка води до травматизъм, абразия на зъбите, чупене на емайловите ръбове, появявя с е болка. С течение на времето намалява стабилността на зъба в костта, зъбите се оголват и разклащат. Лечението след това е по - трудно, често съпроводено с екстракци на зъби и ортопедичен подход. Зъбно - челюстните деформации се отразяват и на външния вид на лицето - нарушават се пропорциите между трите лицеви етажа, устната е изпъкнала или потънала, лицевите гънки се задълбочават, променя се и профилът на лицето.


Но, всичко е поправимо!

 

Естетично възстановяване


Естетичното възстановяване в България се покрива със специалността ортопедична стоматология, която включва изработка и поставяне на фасети, корони, мостове, протези, обтурации.

 

Профилактика


Тайните за здравето ни се крият преди всичко в профилактиката.

 

Ендодонтско лечение


Ендодонтското лечение, наричано често от пациентите кореново лечение, е лечение на зъбната пулпа.


Зъбната пулпа е тъкан / съставена от нерви, кръвоносни съдове и други тъкани / разположена вътре в зъба. Специалността ендодонтия разглежда биологията, физиологията, патологията и лечението на зъбната пулпа.


Най - честите причини за възпалението или инфекцията на зъба са :

 

  • Зъбният кариес.
  • Натрупаният ефект от сменянето на няколко пломби.
  • Изборването, загряването и дезинфекцията.
  • Травматични инциденти.


Симптомите, свързани с инфекция в пулпата са - зъб, който боли при дъвчене, а в някои случаи е чувствителен и при докосване/ освен пулпата е засегната и костта /. Когато е засегната само пулпата, болката е ирадираща и боли цялата страна, без да може да се посочи причинния зъб. Рентгенографията не винаги може да помогне за диагностицирането на този проблем. Ако процеса е напреднал и има загуба на костна структура около зъба, тогава рентгенографията ще помогне за диагнозата.


Керамични корони и фасети


Дентален център д-р Кънев въведе в своята практика CAD-CAM системата CEREC 3 AC. Tова е модулна система за автоматизирано проектиране и изготвяне на керамични инлеи, онлеи, коронки, фасети и мостове за предни и задни зъби.


Така става възможно в рамките на едно посещение на пациента, в течение на час и половина да бъдат изработени естетичните конструкции. Изработването може да се осъществи дори без да се снема отпечатък, с помощта на лазерна 3D камера, която е най - прецизната предлагана до този момент. Камерата използва видима синя светлина LED / излъчващ светлина диод / за заснемане на цифрови изображения.


Изображението на подготвения зъб се превръща в триизмерен обект на екрана на монитора и стоматологът моделира нужната реставрация, старателно оформяйки нейните граници. Точността на изработка на керамичните конструкции е три пъти по - висока, отколкото би могъл да постигне и най-добрият зъботехник.


Системата позволява предварително планиране на формата на коронките и фасетите, съобразени с индивидуалните изисквания на пациентите. Материалите които се използват / керамика и цирконий / позволяват високо естетично възстановяване на зъбните дефекти. Изрязването на детайлите от фабрично изработен керамичен блок гарантира най - високо качество и здравина, недостижими в зъботехническа лаборатория.


Компютърът изчислява обема и информацията се предава в шлайф блока, който с висока точност изготвя коронката, която в последствие се фиксира върху зъба.

 

Контакти

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР Д-Р КЪНЕ

Град София, Община Столична, ул. Осогово 60
Телефон: 029296101
GSM: 0882713269
Интернет сайт: doktorkanev.com

Галерия

Още Здравни заведения в Община Столична

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод