Регистър на здравеопазването

ВИА - МЕДИКА, Град София - Екип

дерматология

дерматология , естетична хирургия, клиника виа медика софия, пластична хирургия

ВИА - МЕДИКА
Екип

ВИА - МЕДИКА

Д-р Виолин Петров

Специализация - Обща хирургия, Пластично - възстановителна и естетична хирургия, Онкология
Стаж - 25 години
Завършил - Медицински университет София
Магистър по Здравен мениджмънт, специалист по Обща хирургия, Пластично - възстановителна и естетична хирургия и Онкология.
Притежава над двадесет и пет години професионален опит, придобит в университетски клиники у нас и в реномирани клиники във Франция, Швейцария и Израел.
Д-р Петров ръководи Клиниката ВиА - Медика от основаването й през 2003 година, специализирана в иновативни технологии с акцент Пластично - възстановителната и естетична хирургия, естетична медицина и естетична дерматология и антиейджинг медицината .
Автор и съавтор е на множество публикации, член на Българската, Балканска и Европейска Асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия и Българското хирургично дружество.

 

Д-р Пенка Цанева

Специалист анестезиология-реанимация. Част от екипа на ВиА - Медика от самото му създаване.
Специалист анестезиология - реанимация. Притежава многогодишен опит в интензивната медицина.
Преподавател в МУ София и автор на множество статии в областта на анестезиологията и интензивното лечение, нутрициологията.
Лекар с доказан авторитет и безукорна професионална квалификация.

 

Д-р Райна Божкова

Специалист по Акушерство и Гинекология и Онкология
Притежава магистърска степен по медицина, право и медицински мениджмънт. Специалист по Акушерство и Гинекология и Онкология, с многогодишен доказан опит и квалификации в областта на онкогинекологията, ехографската диагностика, както и с диагностика и лечение на HPV инфекции.

 

Д-р Кристиян Костов


Специалист по вътрешни болести, онкология и ехографска диагностика. Притежава многогодишен стаж по специалността и богат клиничен опит.

 

Д-р Илиян Илиев

Специалист по Патохистология, Цитология и Имунохистохимия, преподавател в МУ София. Лекар с доказан професионализъм.

 

Д-р Наталия Дичовска

Специалист по кожни и венерически болести.
Завършила Медицина в Медицински Факултет при Тракийски Университет - Стара Загора през 2005 година. През 2006 година започва специализация по Кожни и Венерически болести в ККВБ, УМБАЛ - Стара Загора. От 2010 година е специалист по кожни и венерически болести.
От 2008 до 2012 година работи като асистент в Секция Дерматовенерология, катедра Оториноларингология, дерматовенерология, Медицински Факултет, Тракийски Университет - Стара Загора.
През 2011 година провежда следдипломна квалификация по Дерматохистопатология в Катедра Дермaтовенерология и алергология, Военномедицинска Академия - София за което е получила съответен сертификат за високоспециализирана дейност. Обучение чрез специализирани курсове по дерматоскопия, криотерапия, физиотерапия и естетична дерматология - филъри, ботокс и мезотерапия.
От 2012 година практикува в Клиника по пластичнo-възстановителна естетична хирургия и дерматология ВиА - Медика като специалист - дерматолог.
Участвала е в конгреси и в организационния комитет на регионални и национални научни конференции по специалността кожни и венерически. Aвтор e на над десет публикации в научни издания.
Област на научни интереси - псориазис, атопичен дерматит, алергология, лазер терапия в дерматологията, естетична дерматология, дерматохистoпатология, дерматохирургия, клинична микология и полово предавани заболявания.

 

Анета Петрова

Магистър по здравен мениджмънт и административен директор на ВиА - Медика.

 

Виктория Минева

Операционна сестра, част от екипа на ВиА - Медика с професионален опит, етика и постоянна квалификация в областта на естетичната и пластичната хирургия и естетичнита медицина.

 

Пепи Костова

Операционна сестра, част от екипа на ВиА - Медика от 2010 гпдина, с дългогодишен професионален опит изграден в университетски клиники и квалификации в областта на лапароскопската хирургия, постоянна професионална квалификация в областта на естетичната и пластичната хирургия и естетичната медицина.

 

Марина Иванова

Психолог
Професионалист с опит и морал, отговарящ на професионалната етика и квалификация.

 

Контакти

Къща Симови

Град София, Община Столична, ул Освободител 12а
Телефон: 029516361
Факс: 029516457
Интернет сайт: www.via-medica.com

Галерия

Още Здравни заведения в Община Столична

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод