Регистър на здравеопазването

ВИА - МЕДИКА, Град София - Екип

дерматология

дерматология , естетична хирургия, клиника виа медика софия, пластична хирургия

ВИА - МЕДИКА
Екип

ВИА - МЕДИКА

Д-р Виолин Петров

Специализация - Обща хирургия, Пластично - възстановителна и естетична хирургия, Онкология
Стаж - 25 години
Завършил - Медицински университет София
Магистър по Здравен мениджмънт, специалист по Обща хирургия, Пластично - възстановителна и естетична хирургия и Онкология.
Притежава над двадесет и пет години професионален опит, придобит в университетски клиники у нас и в реномирани клиники във Франция, Швейцария и Израел.
Д-р Петров ръководи Клиниката ВиА - Медика от основаването й през 2003 година, специализирана в иновативни технологии с акцент Пластично - възстановителната и естетична хирургия, естетична медицина и естетична дерматология и антиейджинг медицината .
Автор и съавтор е на множество публикации, член на Българската, Балканска и Европейска Асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия и Българското хирургично дружество.

 

Д-р Пенка Цанева

Специалист анестезиология-реанимация. Част от екипа на ВиА - Медика от самото му създаване.
Специалист анестезиология - реанимация. Притежава многогодишен опит в интензивната медицина.
Преподавател в МУ София и автор на множество статии в областта на анестезиологията и интензивното лечение, нутрициологията.
Лекар с доказан авторитет и безукорна професионална квалификация.

 

Д-р Райна Божкова

Специалист по Акушерство и Гинекология и Онкология
Притежава магистърска степен по медицина, право и медицински мениджмънт. Специалист по Акушерство и Гинекология и Онкология, с многогодишен доказан опит и квалификации в областта на онкогинекологията, ехографската диагностика, както и с диагностика и лечение на HPV инфекции.

 

Д-р Кристиян Костов


Специалист по вътрешни болести, онкология и ехографска диагностика. Притежава многогодишен стаж по специалността и богат клиничен опит.

 

Д-р Илиян Илиев

Специалист по Патохистология, Цитология и Имунохистохимия, преподавател в МУ София. Лекар с доказан професионализъм.

 

Д-р Наталия Дичовска

Специалист по кожни и венерически болести.
Завършила Медицина в Медицински Факултет при Тракийски Университет - Стара Загора през 2005 година. През 2006 година започва специализация по Кожни и Венерически болести в ККВБ, УМБАЛ - Стара Загора. От 2010 година е специалист по кожни и венерически болести.
От 2008 до 2012 година работи като асистент в Секция Дерматовенерология, катедра Оториноларингология, дерматовенерология, Медицински Факултет, Тракийски Университет - Стара Загора.
През 2011 година провежда следдипломна квалификация по Дерматохистопатология в Катедра Дермaтовенерология и алергология, Военномедицинска Академия - София за което е получила съответен сертификат за високоспециализирана дейност. Обучение чрез специализирани курсове по дерматоскопия, криотерапия, физиотерапия и естетична дерматология - филъри, ботокс и мезотерапия.
От 2012 година практикува в Клиника по пластичнo-възстановителна естетична хирургия и дерматология ВиА - Медика като специалист - дерматолог.
Участвала е в конгреси и в организационния комитет на регионални и национални научни конференции по специалността кожни и венерически. Aвтор e на над десет публикации в научни издания.
Област на научни интереси - псориазис, атопичен дерматит, алергология, лазер терапия в дерматологията, естетична дерматология, дерматохистoпатология, дерматохирургия, клинична микология и полово предавани заболявания.

 

Анета Петрова

Магистър по здравен мениджмънт и административен директор на ВиА - Медика.

 

Виктория Минева

Операционна сестра, част от екипа на ВиА - Медика с професионален опит, етика и постоянна квалификация в областта на естетичната и пластичната хирургия и естетичнита медицина.

 

Пепи Костова

Операционна сестра, част от екипа на ВиА - Медика от 2010 гпдина, с дългогодишен професионален опит изграден в университетски клиники и квалификации в областта на лапароскопската хирургия, постоянна професионална квалификация в областта на естетичната и пластичната хирургия и естетичната медицина.

 

Марина Иванова

Психолог
Професионалист с опит и морал, отговарящ на професионалната етика и квалификация.

 

Контакти

ВИА - МЕДИКА

Град София, Община Столична, ул. Феликс Каниц 14-16
Телефон: 029516361
Факс: 029516457
Интернет сайт: 

Още Здравни заведения в Община Столична

Регистър на здравеопазването

Български Регистри ООД, София

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша, позвънете на тел.: 0988/86-62-18 ..................... е със седалище град София. Създадена през 2001 година с основна дейност-хирургично лечен

СТМ ПЛЮС ООД

СТМ ПЛЮС ООД, София

СТМ ПЛЮС ООД Ви предлага следните услуги по направления: 1. трудова медицина - всичко необходимо за работодателя 2. измервания - фактори работна среда (ш

Регистър на здравеопазването

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ КАБИДЕНТ Д-Р БИЛЯНА СТОЯНОВА, София

Д-Р БИЛЯНА СТОЯНОВА - лекар по дентална медицина. Развива своята дейност в град София, ж.к. Люлин 9, ул. Тодор Г. Влайков 27, ет. 1. Д-р Биляна Стоянова е дентален лекар със специа

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ, София

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР КАЛИМАТ е здравно заведение със седалище град София, ж.к. Борово, ул. Ястребец 11. Здравното заведение предоставя на своите пациенти и договорни партньори качествени

БИЛКОВА АПТЕКА ЦЕРИТЕЛ

БИЛКОВА АПТЕКА ЦЕРИТЕЛ, София

ЕТ Даттила-Добрина Атанасова Тилева развива дейността си в производството и търговията на диетични, диабетични, целебни храни и билки. Д-р Добрина Атанасова е диплом