Регистър на здравеопазването

АУДИО МЕД БГ ЕООД, Град Пловдив

аудио мед бг еоод

аудио мед бг еоод, доставка и продажба на слухови апарати, безплатно изследване на слуха пловдив, аудио мед, пловдив, слухопротезен център аудио мед пловдив, ремонт на слухов апарат пловдив, поддръжка на слухов апарат пловдив, сервизен център за слухови апарати

АУДИО МЕД БГ ЕООД
Информация

Информация

аудио мед бг ЕООД

 

В Центъра за слухопротезиране на Аудио Мед БГ, при предварително записан час, получавате безплатно изследване на слуха, както и безплатна помощ при изготвяне на нужните документи за получаване на слухов апарат. Не се нуждаете от направление!

 


В случай, че решите да закупите слухов апарат извън целевата помощ, отпускана от Дирекция Социално Подпомагане, предлагаме опция изплащане без оскъпяване.

 

аудио мед бг еоод

 
Обслужване и сервиз

 
Сервизният център за диагностика и профилактика обслужва всички модели и марки слухови апарати. Много от проблемите, които имате с Вашия слухов апарат, могат да се решат възможно най-бързо (след предварителна уговорка), в центъра.


Индивидуални отливки и отопластика


В Слухопротезния Център на Аудио Мед БГ ЕООД имате възможност да поръчате индувидуална отливка за изработването на Вашия слухов апарат както и персонални тапи за уши (за шум или за плуване). Обикновено времето за изработка е около 10-15 дни.


Посещения в дома на пациента


Ако е необходимо, специалисти, заети в центъра, могат да предоставят пълната гама от услуги в дома Ви напълно безплатно. Час и ден на посещението се уговаря предварително.


Вече имате слухов апарат


Ако в момента носите слухов апарат, който се нуждае от настройка, ремонт или поддръжка, но не е закупен Аудио Мед БГ, трябва да знаете, че за разлика от някои други компании, центърът ще направим всичко по силите си, за да Ви помогне. 

 

аудио мед бг еоод

Моля, да се обадите или да пишете за повече информация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 „АУДИО МЕД БГ ЕООД - РАДОСТТА ДА ЧУВАШ ОТНОВО!“

Работно време

Понеделник - Петък- 8:30-16:30

 

Събота и Неделя - Почивни дни

 

В извън работно време с предварителна уговорка

 

Контакти

АУДИО МЕД БГ ЕООД

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Георги Кондолов № 43а, МЦ Кючук Париж, каб. № 10 и каб. № 8
Телефон: 032515927
GSM: 0878701051, 0988880646

Още Здравни заведения в Град Пловдив

Д-Р ДАНИ ЯКУБ

Д-Р ДАНИ ЯКУБ, Пловдив

Д-р Дани Якуб е специалист по дентална медицина – хирург, стоматолог и имплантолог. В кабинета на Д-р Якуб се извършват спешни стоматологични хирургични интервенции. Кабинетът е

Регистър на здравеопазването

ДОКТОР АТАНАС ГЮЛЕВ, Пловдив

Д-Р АТАНАС ГЮЛЕВ е специалист по ушно-носно-гърлени болести, практикуващ в град Пловдив, ул. Перущица № 1А, отделение УНГ. Завършил cпeциaлнocт УHГ в Meдицинcĸи yнивepcитeт град Πл

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ СВ. ПАНТЕЛЕЙМОН - ПЛОВДИВ ЕООД

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ СВ. ПАНТЕЛЕЙМОН - ПЛОВДИВ ЕООД, Пловдив

МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ СВЕТИ ПАНТЕЛЕЙМОН е лечебно заведение на територията на град Пловдив, кв. Кючук Париж, бул. Н. Й. Вапцаров 9. Модерно здравно заведение, което