Регистър на здравеопазването

АУДИО МЕД БГ ЕООД, Град Пловдив

аудио мед бг еоод

аудио мед бг еоод, доставка и продажба на слухови апарати, безплатно изследване на слуха пловдив, аудио мед, пловдив, слухопротезен център аудио мед пловдив, ремонт на слухов апарат пловдив, поддръжка на слухов апарат пловдив, сервизен център за слухови апарати

АУДИО МЕД БГ ЕООД
Информация

Информация

аудио мед бг ЕООД

 

В Центъра за слухопротезиране на Аудио Мед БГ, при предварително записан час, получавате безплатно изследване на слуха, както и безплатна помощ при изготвяне на нужните документи за получаване на слухов апарат. Не се нуждаете от направление!

 


В случай, че решите да закупите слухов апарат извън целевата помощ, отпускана от Дирекция Социално Подпомагане, предлагаме опция изплащане без оскъпяване.

 

аудио мед бг еоод

 
Обслужване и сервиз

 
Сервизният център за диагностика и профилактика обслужва всички модели и марки слухови апарати. Много от проблемите, които имате с Вашия слухов апарат, могат да се решат възможно най-бързо (след предварителна уговорка), в центъра.


Индивидуални отливки и отопластика


В Слухопротезния Център на Аудио Мед БГ ЕООД имате възможност да поръчате индувидуална отливка за изработването на Вашия слухов апарат както и персонални тапи за уши (за шум или за плуване). Обикновено времето за изработка е около 10-15 дни.


Посещения в дома на пациента


Ако е необходимо, специалисти, заети в центъра, могат да предоставят пълната гама от услуги в дома Ви напълно безплатно. Час и ден на посещението се уговаря предварително.


Вече имате слухов апарат


Ако в момента носите слухов апарат, който се нуждае от настройка, ремонт или поддръжка, но не е закупен Аудио Мед БГ, трябва да знаете, че за разлика от някои други компании, центърът ще направим всичко по силите си, за да Ви помогне. 

 

аудио мед бг еоод

Моля, да се обадите или да пишете за повече информация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 „АУДИО МЕД БГ ЕООД - РАДОСТТА ДА ЧУВАШ ОТНОВО!“

Работно време

Понеделник - Петък- 8:30-16:30

 

Събота и Неделя - Почивни дни

 

В извън работно време с предварителна уговорка

 

Контакти

Вила Синьо лято

Град Пловдив, Община Пловдив-град, Ул. Средна гора 10
Телефон: 032515927
GSM: 0878701051, 0988880646

Галерия

Още Здравни заведения в Община Пловдив-град

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Денонощна аптека Мальовица

Денонощна аптека Мальовица, Пловдив

Аптека Мальовица, град Пловдив, бул. Васил Априлов 68 е един от лидерите в аптечния бранш. Извършва търговия с готови лекарствени средства. Предлага всичко необходимо за вашето здраве - широк спектър

Регистър на здравеопазването

ЕТ Д-р Недка Стайкова-Стоянова - Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ, Пловдив

Д-р Недка Стайкова-Стоянова е практикуващ лекар - извършващ диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни в град Пловдив, ул. Гергана № 7, ДКЦ ІV, ет. 1. Специалист с дългого