Регистър на здравеопазването

Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда, Град София

диагностично консултативен център токуда

диагностично консултативен център токуда, дкц токуда

Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда
Информация

Информация

ДИАГНОСТИЧНО - КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР ТОКУДА е част от Токуда Болница София - уникален японски проект, реализиран за пръв път извън пределите на Япония.


Лечебното заведение е част от Токушукай Медикал Корпорейшън - най - голямата болнична верига в света със собственик - д-р Торао Токуда - виден японски лекар, философ и общественик. Д-р Токуда е известен със своите етични принципи в името на пациентите, заложени в цялостната работа на Токуда от самото и основаване.


От 2006 година ДКЦ Токуда предлага извънболнично лечение и специализирана доболнична помощ. Лечебното заведение извършва медицински услуги в различни дисциплини по договор с НЗОК, здравноосигурителни фондове и чрез платени прегледи.


ДКЦ Токуда работи в тясна връзка с отделенията и клиниките на МБАЛ Токуда Болница София. Специалистите осъществяват най-съвременна диагностика в модерно оборудвани кабинети и лаборатории, а в същото време болничното лечение се извършва на същото място, което улеснява процеса на оказване на цялостна медицинска грижа за пациента.

 

В ДКЦ Токуда работят водещи специалисти в почти всички направления на медицината с възможност за извършване на пълен набор от първични и консултативни прегледи.Основни предимства :  • Гъвкавост - Работа с пациенти по Здравна каса, допълнително осигурени в частни здравноосигурителни фондове или чрез платени прегледи.

 

  • Мултидисциплинарност - Извършване на прегледи в много различни направления и бърза реакция при нужда от хоспитализиране, оперативни и други инвазивни и неинвазивни процедури.

 

  • Високоспециализирани лекари и модерно оборудване

 

  • Богати възможности за диагностициране - чрез многостранно оборудвана образна диагностикаилаборатория за всички видове изследвания, вкл. туморни маркери и хормони

 

  • Комфортна атмосфера

 

  • Контактен център и система с електронно записване за улеснен достъп на пациентите

 


Структури :  • Многопрофилен детски център
  • Център за лечение на хранителни разстройства
  • Превантивна медицина

 

Контакти

Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда

Град София, Община Столична, кв. Лозенец, бул. Никола Вапцаров 51 Б
Телефон: 024034000
Факс: 024034010
Интернет сайт: www.acibademcityclinic.bg

Галерия

Още Здравни заведения в Община Столична

Холистичен Център Трансмед

Холистичен Център Трансмед, София

Холистичен Център Трансмед съществува от 2008 година. Той е един от първите центрове, в който е въведен високотехнологичният биорезонансен подход в диагностиката на човешкия организъм. Каузата на Цен

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести ЕООД, София

Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по детски болести е здравно заведение със седалище град София, ул. Найден Геров № 2. Учреден през 2002 г. с цел каче

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН

Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН, София

През 1998 год. Марияна Георгиева създава Медико-диагностична лаборатория 3В - РЕНТГЕН. Благодарение на високия стандарт в обслужването на своите пациенти, МДЛ-3В-РЕНТГЕН се утвърждава като един от вод